Θα σας κάνουν «Foodoo»

Τέκνο της ομάδας του Γιάννη Μωράκη και της ομάδας του «Food Mafia», έχει σκοπό να ανεβάσει τα fusion ποσοστά του Κολωνακίου με μια κουζίνα που θα ανεβαίνει στις Άνδεις και θα βουτάει στον Ειρηνικό.

Θα σας κάνουν «Foodoo»

Τέκνο της ομάδας του Γιάννη Μωράκη και της ομάδας του «Food Mafia», έχει σκοπό να ανεβάσει τα fusion ποσοστά του Κολωνακίου με μια κουζίνα που θα ανεβαίνει στις Άνδεις και θα βουτάει στον Ειρηνικό.

Θα σας κάνουν «Foodoo» - εικόνα 1

Γύρω στα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου θα δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γιάννη Μωράκη και του Ηλία Σκουλά στο Κολωνάκι, στη συμβολή Αναγνωστοπούλου και Λεβέντη. Οι πρώτες μας πληροφορίες για το «Foodoo» (κατά το «Voodoo»), μιλάνε για μια κάρτα που θα χωρίζεται σε δύο κομμάτια, το oceano –tiradito, ceviche κ.α. ωραίες ωμότητες του νερού– και το tierra –εδώ θα αναλαμβάνουν οι φωτιές μιας ειδικής «ρομποτικής» παραλλαγής μιας βραζιλιάνικης parilla. Με μια κουζίνα κάπου μεταξύ Άνδεων και Ειρηνικού και ατμόσφαιρα Αμαζονίου με τρεχούμενα νερά, φυτά, υφαντά και σκεύη από ηφαιστειακά υλικά, ο νέος αυτός χώρος σίγουρα την εξάπτει την περιέργεια. Περιμένουμε να τον γνωρίσουμε από κοντά λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.