Κυριακάτικο brunch με... chef’s station

Tα μεσημέρια της Κυριακής στο «Νew Taste» της Φιλελλήνων η κουζίνα βγαίνει στη σάλα και…

Κυριακάτικο brunch με... chef’s station

Tα μεσημέρια της Κυριακής στο «Νew Taste» της Φιλελλήνων η κουζίνα βγαίνει στη σάλα και…

Κυριακάτικο brunch με... chef’s station - εικόνα 1

Το ωραίο με το κυριακάτικο brunch στο «Νew Taste», πέραν του ότι το περιβάλλον παίρνει βραβείο ντιζάιν, είναι ότι κάθε φορά που θα πας όλο και κάτι καινούργιο θα σου προτείνουν. Τώρα π.χ., εκτός από τα benedict και τα νορβηγικά αβγά, έχουν προσθέσει και καγιανά με μανιάτικο σύγκλινο ή soft boiled με σπαράγγια, πανσέτα και αλάτι με τρούφα (φωτό), ενώ στη γλυκιά πλευρά της παλέτας βρίσκεις ψητό τσουρέκι με γιαούρτι, μέλι και φράουλες. Δεν είναι όμως μόνο αυτό: η κουζίνα τώρα βγαίνει στη σάλα. Στο νέο chef’s station θα δείτε έναν από τους μάγειρες του Steven Frost να ζωντανεύει τη γευστική ατμόσφαιρα με live ζαχαροπλαστική, φτιάχνοντας βάφλες ή φλαμπάροντας crepes Suzette…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.