Τίτλοι τέλους για την «Καλλίστη»

Είναι από τα εστιατόρια που έκαναν ωραία δουλειά πάνω στην ελληνική κουζίνα και στεναχωρηθήκαμε όταν μάθαμε ότι δεν θα ξανανοίξει.

Τίτλοι τέλους για την «Καλλίστη»

Είναι από τα εστιατόρια που έκαναν ωραία δουλειά πάνω στην ελληνική κουζίνα και στεναχωρηθήκαμε όταν μάθαμε ότι δεν θα ξανανοίξει. Η «Καλλίστη», την ιστορία της οποίας άρχισε να γράφει το 1993 ο Τίμος Πετρίδης –πρώτη σεφ του μαγαζιού ήταν η Νένα Ισμυρνόγλου–, παρουσίασε πολλές γευστικές προτάσεις δεμένες με τις ντόπιες γεύσεις και υλικά και διοργάνωσε πολλές ενδιαφέρουσες γαστρονομικές εκδηλώσεις. Η ομάδα που το ανέλαβε τα έξι τελευταία χρόνια μετονομάζοντάς το σε «Καλλίστη Γεύσις», η Ευδοκία Φυλακούρη, η Νίκη Τρέσσου και ο Μανόλης Ξανθάκης, συνέχισε με το δικό της στιλ μαγειρικής και σέρβις, κρατώντας το πρόσημο διακριτά ελληνικό. Θα μας λείψει. Όσον αφορά τώρα τα νέα πλάνα του δίδυμου της κουζίνας, μια που όταν κάτι τελειώνει (καλό είναι να) ξεκινάει κάτι άλλο, θα σας πούμε σε λίγο καιρό που θα οριστικοποιηθούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.