Το λένε «Tortuga» και είναι food bar

Μόλις άνοιξε στο Παγκράτι με σύνθημα «slow food served fast», street food με έθνικ/fusion αναφορές και τορτίγια χειροποίητη.

Το λένε «Tortuga» και είναι food bar

Μόλις άνοιξε στο Παγκράτι με σύνθημα «slow food served fast», street food με έθνικ/fusion αναφορές και τορτίγια χειροποίητη.

Το λένε «Tortuga» και είναι food bar - εικόνα 1

Μια φρέσκια πρόταση γρήγορου φαγητού κάνει τα πρώτα της βήματα στο Παγκράτι. H ανοικτή κουζίνα του νεόκοπου «Tortuga Food Bar» προτείνει μια σειρά από χειροποίητες τορτίγιας, γεμιστές με πολλά και διάφορα: κεμπάπ ας πούμε (αρνί και μοσχάρι) με καπνιστή πάπρικα, πάστα τομάτας και σάλτσα εσμέ με γιαούρτι και τσίλι, ή μοσχάρι ταζίν με μαροκινά μπαχαρικά και τζίντζερ που το συνοδεύουν με μπασμάτι, ή χοιρινή πανσέτα σε μπαλσάμικο, σόγια, μέλι και τζίντζερ, με stir fried λαχανικά. Ο Μάρκο Ρόσι έχει επιμεληθεί τους γευστικούς συνδυασμούς των wraps, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν φρέσκιες τηγανητές πατάτες με χειροποίητα dips και σούπες ημέρας. Το «Tortuga» σερβίρει και καφέ ή τσάι, χυμούς φρούτων και λαχανικών και lassi (salty και mango), ενώ υπάρχει και κρασί από βιολογικά σταφύλια, καθώς επίσης και μπίρες. Θα ανοίγει καθημερινά στις 2 μ.μ. και θα μένει ανοικτό μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα θα κλείνει στις 2 π.μ.

Αρχιμήδους 1, Παγκράτι, 2130307520.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.