Πάμε για πρωινό στην Αθήνα;

Μια νέα κατηγορία προστίθεται στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» και σας προτρέπει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καφέ, πορτοκαλάδα, βουτυράτα κρουασάν, bagels, κέικ, αυγά…

Πάμε για πρωινό στην Αθήνα;

Μια νέα κατηγορία προστίθεται στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» και σας προτρέπει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καφέ, πορτοκαλάδα, βουτυράτα κρουασάν, bagels, κέικ, αυγά…

Πάμε για πρωινό στην Αθήνα; - εικόνα 1
Το «New Taste» στη Φιλελλήνων έχει το ατού ενός in house φούρνου

Μια μπουκιά στα όρθια ή ένας σκέτος καφές δεν είναι κι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του, μπορείτε λοιπόν να κάνετε μια πιο δυναμική αρχή τρατάροντας τον εαυτό σας ένα πλούσιο πρωινό. Τα ξενοδοχεία είναι σίγουρα κλασικός προορισμός για όσους θέλουν Αmerican ή Continental breakfast, μια που στρώνουν καθημερινά πλούσιο μπουφέ από νωρίς, αλλά είναι κι άλλοι χώροι που κατεβάζουν ωραίες αυτόνομες (και a la carte) προτάσεις.

Πάμε για πρωινό στην Αθήνα; - εικόνα 2
To πρωινό του «Mama Roux» σερβίρεται καθημερινά από τις 10 π.μ.

Πίσω από τη νέα κατηγορία που προστίθεται αυτή την εβδομάδα στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» και την οποία μπορείτε να δείτε κλικάροντας εδώ, κρύβονται φρεσκοστυμμένοι χυμοί, βουτυράτα κρουασάν, κέικ, αυγά μάτια ή ομελέτες, πίτες, bagels, γιαούρτι με φρούτα, ανάλαφρα γλυκάκια και άλλα πολλά. Διαλέγετε και παίρνετε…

Σημείωση: Οι τιμές που αναγράφονται στον οδηγό εστιατορίων δεν αφορούν το πρωινό αλλά γεύμα ή δείπνο στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.