Ο Γιάννης Παρίκος επιστρέφει στο «Cash»…

.. και το κηφισιώτικο εστιατόριο μπαίνει στη χειμερινή σεζόν με μοντέρνα, διεθνών τόνων κουζίνα και grill.

Ο Γιάννης Παρίκος επιστρέφει στο «Cash»…

.. και το κηφισιώτικο εστιατόριο μπαίνει στη χειμερινή σεζόν με μοντέρνα, διεθνών τόνων κουζίνα και grill.

Ο Γιάννης Παρίκος επιστρέφει στο «Cash»… - εικόνα 1

Τελείωσε η καλοκαιρινή του συνεργασία με το ιαπωνικό εστιατόριο «Oozora» κι έτσι το bar-restaurant της Κηφισιάς αλλάζει γευστική ρότα. Η ομάδα του Απόστολου Τραστέλη επιστρέφει στο «Cash» και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο για το «Water Restaurant» στη Χαλκιδική Γιάννης Παρίκος αναλαμβάνει και πάλι –φέτος με την βοήθεια του Κώστα Τερζούδη– την κουζίνα, η οποία φέτος θα κινείται σε πιο ευρεία δημιουργική κατεύθυνση (να θυμίσουμε ότι πέρυσι είχε γαλλικό προφίλ), με πιάτα όπως τα χτένια με dashi και πουρέ τοπιναμπούρ, ο σολομός σολομός με γουακαμόλε, τσορίθο, κρέμα πιπεριάς και αέρα τζίντζερ ή το χριστόψαρο με μανιτάρια, καλαμάρι και λεμόνι κονφί, εστιάζοντας περισσότερο στο grill. Μικρές ανανεωτικές πινελιές (χρυσού και βελούδου) θα εντοπίσετε και στη σάλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.