Φώτης Σεργουλόπουλος με αέρα «Artisanal»

Ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες του ένα δεύτερο εστιατόριο με «θεατρική» ατμόσφαιρα, γαλλική-μεσογειακή κουζίνα, μπάρα και… orangerie. Θα σηκώσει αυλαία σε λίγο καιρό στην Κηφισιά.

Φώτης Σεργουλόπουλος με αέρα «Artisanal»

Ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες του ένα δεύτερο εστιατόριο με «θεατρική» ατμόσφαιρα, γαλλική-μεσογειακή κουζίνα, μπάρα και… orangerie. Θα σηκώσει αυλαία σε λίγο καιρό στην Κηφισιά.

Φώτης Σεργουλόπουλος με αέρα «Artisanal» - εικόνα 1

Μετά το bar-restaurant «Shamone» στην Κωνσταντινουπόλεως ο Φώτης Σεργουλόπουλος ετοιμάζει μαζί με τους συνεταίρους του ένα ακόμη εστιατόριο, η κουζίνα του οποίου θα ομιλεί (ανάλαφρα) την γαλλική. Το «Artisanal Lounge & Gardens» θα ανοίξει τις πόρτες του, κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Νοεμβρίου, στο παλιό κηφισιώτικο σπίτι που στέγαζε παλιότερα το «Jourfixe» –τον χώρο αναδιαμορφώνει το αρχιτεκτονικό δίδυμο Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης. Εκτός του βραδινού ρεστοράν και μπαρ στον πρώτο όροφο του κτιρίου, για το οποίο οι πρώτες μας πληροφορίες λένε ότι θα μοιάζει με θεατρική σκηνή, ενώ λένε επίσης ότι την κοκτεϊλική του λίστα θα υπογράφουν δύο δημιουργικότατοι bartenders του «Gin Joint», το νέο project θα έχει και μια πρωινή και πιο εξωστρεφή πλευρά: στην γυάλινη οrangerie του κήπου θα μπορεί κανείς να καθίσει για καφέ και γλυκό ή για μεσημεριανό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.