Δίπλα στο «Pere» έρχεται ένα «Ubu»

Καινούργιος all-day χώρος με bio-healthy ανησυχίες, δύο ικανούς… πετρόφουρνους και γευστική επιμέλεια του Κώστα Τσίγκα ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην οδό Κύπρου στη Γλυφάδα.

Δίπλα στο «Pere» έρχεται ένα «Ubu»

Καινούργιος all-day χώρος με bio-healthy ανησυχίες, δύο ικανούς πετρόφουρνους και γευστική επιμέλεια του Κώστα Τσίγκα ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην οδό Κύπρου στη Γλυφάδα.

Δίπλα στο «Pere» έρχεται ένα «Ubu» - εικόνα 1

Το παλιό «Pere Ubu» πλέον έχει δύο όψεις. Με το «Pere» να έχει εδώ και λίγο καιρό μεταμορφωθεί σε burger bar, το δεύτερο… συνθετικό του, το «Ubu», ξεκινά όπου ‘ναι τη δική του πορεία ακριβώς δίπλα του, ως αυτόνομος all day χώρος με bio-healthy προσανατολισμό. Σε αυτήν τη νέα συνταγή με την υπογραφή του Κώστα Τσίγκα (φωτό), που εστιάζει σε προϊόντα μικρών παραγωγών, θα συναντήσετε χυμούς, προτάσεις χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, ψωμιά και αρτοσκευάσματα αλλά και μικρές γάστρες, όπου θα ψήνονται ωραία πράγματα, όπως κοτόπουλο με καρότα, φιστίκια και μυρωδικά ή θαλασσινά με λουκάνικα και φασόλια. Θα μπορείτε να καθίσετε ή να τα πάρετε μαζί σας.

Κύπρου 74, Γλυφάδα, 2112158737.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.