«F+W»: Τι μαγειρεύει ο Οlivier;

Το φθινόπωρο φέρνει ενδιαφέροντα νέα πιάτα στο οινόφιλο ρεστοράν του Olivier Campanha στο Κολωνάκι.

«F+W»: Τι μαγειρεύει ο Οlivier;

Το φθινόπωρο φέρνει ενδιαφέροντα νέα πιάτα στο οινόφιλο ρεστοράν του Olivier Campanha στο Κολωνάκι.

«F+W»: Τι μαγειρεύει ο Οlivier; - εικόνα 1

Τα καλοκαιρινά πιάτα του Olivier Campanha στο «F+W» ήταν εξαιρετικά, εκφραστικά και φινετσάτα, τώρα όμως, με το φθινόπωρο προ των πυλών, ο Γάλλος σεφ ανεβάζει το γαστρονομικό σασπένς με μια καινούργια παρτίδα ιντριγκαδόρικων συνδυασμών. Στο καινούργιο μενού του ρεστοράν του Κολωνακίου θα συναντήσετε π.χ. μια ενδιαφέρουσα τριλογία σολομού (ψητός με φουντούκια και αποξηραμένα cranberries και κινέζικο πεπόνι, gravlax με φύκια wakame και ταρτάρ με παγωτό μουστάρδας Dijon), το μοσχαρίσιο φιλέτο συνδυάζεται με nuggets φουαγκρά, ζελέ καπνιστής ντομάτας και σάλτα παντζαριού και κόκκινης πιπεριάς, ενώ το στήθος φραγκόκοτας έρχεται ποσέ και ψητό με εστραγκόν με σάλτσα τρούφας και πουρέ μήλου και πατάτας. Έχετε υπόψη ότι και το ωράριο αλλάζει και από τις 6/10 το εστιατόριο θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 - 00:00 και τα Σαββατοκύριακα 12:00 - 00:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.