Επέστρεψε στην Αθήνα και ανέλαβε το εστιατόριο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Εδώ και λίγες μέρες σεφ της «Hytra» είναι ο Τάσος Μαντής. Τον Τάσο τον γνωρίσαμε σαν chef de cuisine, βασικό στέλεχος δηλαδή της μαγειρικής ομάδας του «Funky Gourmet». Από το 2012 άνοιξε τα φτερά του και δούλεψε σαν sous-chef στο εξαιρετικό βέλγικο εστιατόριο «Hof Van Cleve» λίγο έξω απ τις Βρυξέλες με 3 αστέρια Michelin και μέσα στα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου. Πριν έλθει μάλιστα στην Αθήνα του έγινε πρόταση να αναλάβει επικεφαλής sous-chef, αλλά ο νόστος νίκησε και ο Μαντής επέστρεψε στην Αθήνα. Ακόμη είναι νωρίς για να διαμορφωθεί η νέα προσωπικότητα της «Hytra», ωστόσο για ένα πράγμα είναι σίγουρος ο Μαντής, ότι θα αναδείξει εξαιρετικές ελληνικές πρώτες ύλες στην κουζίνα που θα παρουσιάσει. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!