«Τhink Beer»: μπιραρία αλά ελληνικά

Σαράντα εννιά διαφορετικές μπίρες από όλη την Ελλάδα βγαίνουν στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μπουρνάζι.

«Τhink Beer»: μπιραρία αλά ελληνικά

Σαράντα εννιά διαφορετικές μπίρες από όλη την Ελλάδα βγαίνουν στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μπουρνάζι.

«Τhink Beer»: μπιραρία αλά ελληνικά - εικόνα 1

«Όλα Ελλάδα!» Αυτό είναι το σύνθημα του «Think Beer», της πολύ επιτυχημένης μπιραρίας στον ωραίο πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μπουρνάζι. Είναι μόνο ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει σε αυτήν τη δημοφιλή κατηγορία. Η ελληνική μικρο-ζυθοποιία ανθεί και αυτό τους επιτρέπει να έχουν στον κατάλογό τους ούτε λίγο ούτε πολύ 49 διαφορετικές ελληνικές μπίρες! Δεν περιορίζονται όμως στις μπίρες, αφού στην κουζίνα τους χρησιμοποιούν τυριά, σαλάμια, προσούτο, καβουρμά και άλλα καλούδια από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Μου άρεσαν τα δικά τους homemade λουκάνικα, και ειδικά εκείνα με το πράσο και το μπούκοβο αλλά και το πολύ νόστιμο κοτόπουλου. Μου άρεσε ακόμη το ελληνικό burger από κιμά προβατίνας και μοσχαριού, που έρχεται με πολύ ωραίες τηγανητές πατάτες. Πρωτότυπη ιδέα και τα κοκτέιλ μπίρας που προτείνει το «Think Beer»: ήπια τη Μεσόγειο με σπιτικό λιμοντσέλο, ρίγανη, λιαστή ντομάτα και μπίρα ΑΛΦΑ και απόλαυσα την ελαφριά βουνίσια γλύκα του με το φαγητό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.