Ραντεβού με τον Nobu

Ο Nobu Matsuhisa, πιστός στο ραντεβού του με τους Έλληνες fans της διάσημης japanese with a latin twist κουζίνας του, δίνει και φέτος το «παρών» στο Nobu Food Festival σε Αθήνα (30/7-1/8) και Μύκονο (2-5/8).

Ραντεβού με τον Nobu

Ο Nobu Matsuhisa, πιστός στο ραντεβού του με τους Έλληνες fans της διάσημης japanese with a latin twist κουζίνας του, δίνει και φέτος το «παρών» στο Nobu Food Festival σε Αθήνα (30/7-1/8) και Μύκονο (2-5/8).

Ραντεβού με τον Nobu - εικόνα 1

Ο Nobu Matsuhisa, πιστός στο ραντεβού του με τους Έλληνες fans της διάσημης japanese with a latin twist κουζίνας του, δίνει και φέτος το «παρών» στο Nobu Food Festival σε Αθήνα (30/7-1/8) και Μύκονο (2-5/8). Μαζί με τους σεφ των εστιατορίων Matsuhisa Athens και Matsuhisa Mykonos o κορυφαίος chef θα μας συστήσει τις νέες του δημιουργίες και θα δημιουργήσει ένα special Omakase menu εμπνευσμένο από την τοπική μας παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά, ελληνικά, προϊόντα. Το ειδικό menu συνοδεύεται από εκλεκτά κρασιά, υπό την επιμέλεια του Head Sommelier Νικόλα Γιαννόπουλου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα βιβλία του Nobu Matsuhisa υπογεγραμμένα από τον ίδιο!
Ακόμη, για πρώτη φορά στο εστιατόριο Matsuhisa Athens – και σε συνεργασία με τους διάσημους οίκους Champagne Deutz και Champagne Moet & Chandon, μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό Champagne Festival, την Πέμπτη 31 Ιουλίου (Champagne Deutz) και την Παρασκευή 1 Αυγούστου (Champagne Moet & Chandon) το οποίο περιλαμβάνει, δοκιμή / γευσιγνωσία ενός απεριτίφ με σαμπάνια και δυνατότητα συνοδείας του special Omakase menu με τρία διαφορετικά ποτήρια σαμπάνιας τα οποία συνδυάζονται με τις δημιουργίες του Nobu Matsuhisa, σε ειδική τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.