Καινούργιο «Vintage» στο ποτήρι

Άνοιξε τις πόρτες του -και την εντυπωσιακή οπτικά και όχι μόνο κάβα του- πλην λίγες μέρες στη Μητροπόλεως: στο κομψό “Vintage bar & Bistro” της Ίζας, της Μαριέττας και του Πάνου, ο χώρος παραπέμπει όντως σε παρισινό μπιστρό

Καινούργιο «Vintage» στο ποτήρι

Άνοιξε τις πόρτες του -και την εντυπωσιακή οπτικά και όχι μόνο κάβα του- πλην λίγες μέρες στη Μητροπόλεως: στο κομψό “Vintage bar & Bistro” της Ίζας, της Μαριέττας και του Πάνου, ο χώρος παραπέμπει όντως σε παρισινό μπιστρό, με βασικά υλικά το σκούρο ξύλο και το μάρμαρο, η οινοσυλλογή φτάνει τις 200 ετικέτες από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα, και χάρη στο Coravin (ένα σύστημα που σου επιτρέπει πρόσβαση στο περιεχόμενο του μπουκαλιού χωρίς να βγάλεις το φελλό), μπορείς να χαρείς στο ποτήρι σου ακόμη και μεγάλα κρασιά. Όσο για το φαγητό, μάθαμε για τριπλομαγειρεμένες πατάτες, fritto misto, μια που τώρα το καλοκαίρι η έμφαση δίνεται στα θαλασσινά και άλλα, για τα οποία θα σας πούμε περισσότερα μόλις τα δοκιμάσουμε - φαίνεται πάντως εν γένει προσεγμένη περίπτωση (Μητροπόλεως 66-68, 2130296570, 6976975808)

Περισσότερες πληροφορίες

Vintage

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.