Το «Gazi College» πιο… γλυκό

Παγωμένη pavlova με φράουλες, choco juice ή προφιτερόλ; Εδώ σας θέλουμε.

Το «Gazi College» πιο… γλυκό

Παγωμένη pavlova με φράουλες, choco juice ή προφιτερόλ; Εδώ σας θέλουμε.

Το «Gazi College» πιο… γλυκό - εικόνα 1

Με νέα γλυκιά δυναμική θα βρείτε αυτόν τον καιρό το «Gazi College» στο Γκάζι και στον Πειραιά. Ο διακεκριμένος στην φετινή Horeca – κατέκτησε την πρωτιά στο διαγωνισμό Great Pastry Chef- ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μακρυνιώτης έχει εμπλουτίσει το γλυκό ρεπερτόριο των δύο all-day χώρων με frozen pavlova, προφιτερόλ, μηλόπιτα με καραμελωμένα μήλα, παγωτό βανίλια και crumble αμυγδάλου, crème patisserie με βανίλια Μαδαγασκάρης και φρέσκιες φράουλες, choco juice (χυμός φρέσκιας φράουλας με μους σοκολάτας γάλακτος), καθώς και με ένα ice cream sandwich με cookies από βρώμη, bitter σοκολάτα και παγωτό χωρίς ζάχαρη και λιπαρά, για όσους θέλουν το γλυκό τους ελαφρύ και υγιεινό.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.