Ο λόγος στο «Kreas»

Σε ένα παλιό σπίτι των Πετραλώνων μετακόμισαν μπιφτέκια, χάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια και πικάνιες.

Ο λόγος στο «Kreas»

Σε ένα παλιό σπίτι των Πετραλώνων (του 1937) στην οδό Δημοφώντος, μετακόμισαν μπιφτέκια, χάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια λαιμού, prime ribs και πικάνιες. Αμερικάνικα και ισπανικά κρέατα ψήνονται σε φούρνο josper σε αυτό το πρωτεϊνούχο στέκι, το όνομα του οποίου –«Το Kreas»– μαρτυράει από την αρχή τις προθέσεις του. Μπορεί το ένστικτο της κρεατοφαγίας να μετράει αιώνες, ο χώρος όμως είναι πολύ σύγχρονος, βιομηχανικής αισθητικής, με καλόγουστες λεπτομέρειες. Και από τη στιγμή που διάλεξε το καλοκαίρι για να κάνει ντεμπούτο, έχει ήδη έτοιμα ταράτσα και αυλή. Περισσότερα μόλις το γνωρίσουμε καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες

To Kreas

Δημοφώντος 96, Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.