«Agavita»: Μεξικάνικες γεύσεις για μικρούς και μεγάλους

H μία όψη έχει fajitas, burittos, και τεκίλες. Η άλλη έχει kids’ menu και παιδότοπο.

«Agavita»: Μεξικάνικες γεύσεις για μικρούς και μεγάλους

Δεν είναι πάντοτε και το πιο εύκολο πράγμα να βγεις για φαγητό/ποτό με τα πιτσιρίκια, αλλά, γονείς κι οι ίδιοι, στο «Agavita» έχουν μεριμνήσει σχετικά. Βαμμένο σε έντονα, χαρούμενα χρώματα, με ζωγραφιστούς κάκτους στους τοίχους, εσωτερικά παραθυρόφυλλα και φαναράκια στα ράφια του, και μια γευστική γκάμα που κινείται ανάμεσα σε guacamole, huevos rancheros, burittos και quesadillas και γύρω στις τριάντα τεκίλες, λευκές, κίτρινες και παλαιωμένες, το μεξικάνικο εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας έχει επιλογές και για τα παιδιά: πίτα από τορτίγια με ζαμπόν και τυρί, μίνι burger και chicken nuggets με τηγανητές πατάτες και φρέσκους χυμούς. Μαζί κι έναν παιδότοπο, ώστε να κάνουν κι οι γονείς για λίγο τη σιέστα τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Agavita

Λεωφ. Δεκελείας 86, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2023

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.