To «Δράμι» έγινε... διπλό

To γνωστό μεζεδοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας μόλις απέκτησε δεύτερη έδρα, εξίσου νοσταλγική, στην Γλυφάδα.

To «Δράμι» έγινε... διπλό

Πρωτοεμφανίστηκε το 2005 στην Αγία Βαρβάρα, έχοντας μια από τις πιο πειστικές σκηνογραφίες μπακαλο-μεζεδοπωλείου που έχουμε δει. Τώρα το «Δράμι», έχοντας ενδιαμέσως σερβίρει πολλές παρτίδες μεζέδες πάνω σε τραπέζια στρωμένα με φύλλο λαμαρίνας από κονσέρβες της ΖΑΝΑΕ, αποκτά μια δεύτερη έδρα στη Γλυφάδα, αεράτη και φωτεινή, που ρίχνει κι άλλη νοσταλγία στη ζυγαριά –βλ. άπειρα βαζάκια και μπουκαλάκια στα ράφια, ποτιστήρια που κρέμονται από το ταβάνι, γλαστράκια με μυριστικά, λαδόκολλα στα τραπέζια... Το γευστικό στιλ είναι το ίδιο, όπερ σημαίνει μποχτσαδάκια, γκιουζλεμέδες, φωλιά κοτόπουλου με καπνιστό τυρί, πανσετάκια κ.α. πολλά. Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Δράμι

Σίφνου 4 & Χανίων 47, Αγία Βαρβάρα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Δράμι

Φιλικής Εταιρείας & Λαοδίκης 22, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.