After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι

Από Ελληνίδα μάνα σε Ινδία και από γκουρμέ κουζίνα σε ελληνο-πoπ μεζεδοπωλείο, σούπερ πρωτότυπο λουκουμά μπαρ και σινο-ελληνικό σουβλατζίδικο. Κάνουμε τα ψώνια μας στη δυνατή αγορά του Χαλανδρίου και μετά απολαμβάνουμε γευστικό πλουραλισμό.

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι

Από Ελληνίδα μάνα σε Ινδία και από γκουρμέ κουζίνα σε ελληνο-πoπ μεζεδοπωλείο, σούπερ πρωτότυπο λουκουμά μπαρ και σινο-ελληνικό σουβλατζίδικο. Κάνουμε τα ψώνια μας στη δυνατή αγορά του Χαλανδρίου και μετά απολαμβάνουμε γευστικό πλουραλισμό.

My Way Grill

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 1

Άλλη μία πρωτότυπη ιδέα που ανανεώνει τη σουβλακική σκηνή. Τα σουβλάκια περνάνε πρώτα από τη σχάρα κι έπειτα μπαίνουν στο wok για τα περαιτέρω με πληθώρα από σάλτσες. Καλό Black Angus, γαλοπούλα και πολύ νόστιμο κοτόπουλο με γιαούρτι, κάρι, φιστίκια Αιγίνης και πλιγούρι.

Pink Elephant

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 2

Φτιάχνουν κάθε μέρα 40 διαφορετικές σάλτσες και μαρινάδες με σπάνια μπαχαρικά κι εξωτικά φρούτα, το δικό τους γιαούρτι και φυσικά ανάβουν τον παραδοσιακό πήλινο φούρνο tandoor. Μαγαζί μικρό, μοντέρνο, με ωραία τζαζ κι έθνικ μουσική.

Αγοραστός

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 3

Η κουζίνα του Δημήτρη Αγοραστού είναι αμάλγαμα εγκαρδιότητας και δημιουργικότητας, μαγειρεμένη καθημερινά ανάλογα με τα καλούδια που βρίσκει στην αγορά. Τα ταρτάρ των ψαριών του φυσάνε (άρωμα σέλερι και δυόσμου), οι κατσικοκεφτέδες είναι ερεθιστικός μεζές.

Melouk

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 4

Πρωτότυπη ιδέα! Ένα λουκουμά μπαρ με αλμυρούς και γλυκούς λουκουμάδες με κρασί, χειροποίητη λεμονάδα και κοκτέιλ. Ο industrial χώρος έχει θέρμη. Τι λέτε για λουκουμάδες… ριγανάτους με φέτα και ντομάτα, ξινομυζήθρα με μέλι, ζαμπόν, μπέικον και blue cheese;

Μπεμπέκα

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 5

Φάση «όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», νοσταλγία απλωμένη στους τοίχους με παιδικές ζωγραφιές και μαγειρική της αθωότητας με μαμαδίστικα φαγητά, από κόκορα κρασάτο μέχρι κουνέλι στιφάδο. Το τηγάνι σωστό, για ντοματοκεφτέδες και φέτα με μέλι και σουσάμι.

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 6

Εδώ βρίσκεται μάλλον το ομορφότερο μαγαζί της «οικογένειας». Μεταμοντέρνο… μπακαλιστάν με pop fusion των αναμνήσεών μας απλωμένο στο ντεκόρ. Τα τραγανά θαλασσινά στη λαδόκολλα με ελαφριά σκορδαλιά και τηγανητές πατάτες ωραίο «γαλανόλευκο» fish & chips.

Ξεμείνατε στο Χαλάνδρι και θέλετε να συνεχίστε για ποτό; Τσεκάρετε τα πιο hot στέκια της δυναμικής πιάτσας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Pink Elephant

Σωκράτους 4Α, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Μπεμπέκα

Διονύσου 16, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.