«La Gabinoteca»: απευθείας από τη Μαδρίτη

Ένα πολύ πετυχημένο και ιδιαίτερα δημιουργικό μαδριλένικο tapas bar ετοιμάζεται να κάνει αθηναϊκή εμφάνιση, πιθανότατα στα μέσα του Μαΐου.

«La Gabinoteca»: απευθείας από τη Μαδρίτη

Ελπίζω να είστε έτοιμοι για μια σειρά από funky μικρά πιατάκια του τύπου «μια μη αυθεντική σαλάτα του Καίσαρα», ένα «el potito» (ένα γυάλινο βαζάκι που κρύβει στο εσωτερικό του ένα πλούσιο συνδυασμό αυγού, πατάτας και τρούφας) ή μια hamburguesa (burger ισπανιστί, τέλειο δεν είναι;) de tartare, γιατί ένα πολύ πετυχημένο ισπανικό δημιουργικό tapas bar ετοιμάζεται να κάνει αθηναϊκή εμφάνιση, πιθανότατα στα μέσα του Μαΐου ή λίγο αργότερα. Ο λόγος για το «La Gabinoteca» -ένα project μοντέρνο και κουλ, που άνετα το λες Μαδριλένικο highlight- το οποίο από την Calle de Fernández de la Hoz θα φτάσει, μέχρι το δικό μας Κεφαλάρι. Η εδώ κουζίνα θα εκπαιδευτεί από τους ισπανούς μάγειρες, και το μενού θα διαμορφωθεί ανάλογα...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.