Τα νέα του «Βelvedere Restaurant»

Ανανεωμένος ο χώρος και καινούργια γευστική πρόταση, την οποία πλέον υπογράφει ο Νίκος Ζερβός, για το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Βelvedere» στη Χώρα.

Τα νέα του «Βelvedere Restaurant»

Αλλαγές ενόψει του καλοκαιριού για το ελληνικό εστιατόριο του μυκονιάτικου ξενοδοχείου «Belvedere»: το «Belvedere Restaurant» ανανέωσε τόσο το χώρο του, όσο και τη γευστική του πρόταση. Πάντα με ελληνικά υλικά και παραδοσιακές και ευρύτερα μεσογειακές προσλαμβάνουσες, με τον Νίκο Ζερβό να έχει αναλάβει το τιμόνι της κουζίνας μετά τον George Kalombaris, η καινούργια κάρτα, πλούσια σε εναλλαγές δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και δημιουργική. Αν λοιπόν σχεδιάζετε Πάσχα στο νησί, είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιάτα του νέου executive chef του «Belvedere Club» στον καλαίσθητο, λιτής αισθητικής χώρο του εστιατορίου. Έχει ήδη ξεκινήσει, εδώ και λίγες μέρες, με πρωινό και brunch, σε πλήρη λειτουργία όμως θα το βρείτε από τις 15/4 και μετά, με πιάτα όπως το μιλφέιγ λαχανικών με μανούρι, λούτσα, λάδι βασιλικού και οξύμελου, οι ταλιατέλες λαχανικών με φρούτα, καπνιστό χέλι, βινεγκρέτ πορτοκάλι και ξύδι γιασεμιού και οι μαρουλοντολμάδες με καραβίδα, πούρε παντζαριού και μους αυγολέμονο (φωτό), ενώ και τα επιδόρπια θα έχουν ανάλογα παιχνιδιάρικη διάθεση, βλέποντας με άλλο μάτι τον ελληνικό καφέ, το λουκούμι, τα σμυρναίικα κουλούρια…
Χώρα Μυκόνου, 22890/25122.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.