Τρωγοπίνοντας σε ένα «Ούζομπαρ»

O Γιάννης Λιάκου πέρασε από αρκετά αθηναϊκά μαγαζιά προτού εμφανίσει το δικό του μαρουσιώτικο στέκι του ούζου, του τσίπουρου και του μεζέ. Είναι το πρώτο του. Είναι και ωραίο.

Τρωγοπίνοντας σε ένα «Ούζομπαρ»

O Γιάννης Λιάκου πέρασε από πολλά αθηναϊκά μαγαζιά προτού εμφανίσει το δικό του μαρουσιώτικο «Ούζομπαρ», ένα λιτό και χαριτωμένο χώρο του ούζου, του τσίπουρου, των αποσταγμάτων και του θαλασσινού μεζέ – χωρίς να λείπει κι η «αντίπερα όχθη» του κρέατος. Κάτω από ένα δάσος από γλομπάκια, δίπλα στα φορτωμένα ράφια, πάνω σε τραπέζια στρωμένα με χαρτί του ιχθυοπώλη, με μουσική υπόκρουση από Imam Baildi μέχρι Μπιθικώτση, κυκλοφορούν αλίπαστα, όστρακα, τραγανά μπαρμπουνάκια και μπακαλιαρολουκουμάδες, παίζουν όμως και πιο στεριανής κατεύθυνσης προτάσεις, όπως λόγου χάρη γαρδουμπάκια, πανσετάκια ή βουβαλίσιος καβουρμάς.
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, 2106300026.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.