«Mandaloun»: ανατολικά της... Μεσογείου

Ένας νέος, ζεστός ολοήμερος χώρος, με σύγχρονο στιλ και μεσογειακή –με άρωμα Ανατολής– χροιά στην κουζίνα του, ξεκινά τη λειτουργία του στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου.

«Mandaloun»: ανατολικά της... Μεσογείου

Ένας νέος, ζεστός ολοήμερος χώρος, με σύγχρονο στιλ και μεσογειακή –με άρωμα Ανατολής– χροιά στην κουζίνα του, ξεκινά τη λειτουργία του στη Λεωφόρο Κηφισίας. Πάνω από τον ξυλόφουρνο του «Mandaloun», όπου ψήνονται μπουρεκάκια, πίτες και πεϊνιρλί, θα δείτε μια σύνθεση από αποκόμματα αμερικανικών εφημερίδων (με θεματολογία από τον Ομπάμα μέχρι τον Στιβ Τζομπς), στα ράφια μια συλλογή από γυάλινα βάζα με πολλά διαφορετικά τσάγια και στο μενού μια σειρά γεύσεων που από τη φάβα Σαντορίνης περνάει στα φαλάφελ και από εκεί σε κρεατικά που ψήνονται σε σουβλίτσες στα κάρβουνα, κεμπάπ με γιαούρτι, με μελιτζάνα ή πικάντικα, γύρο, αλλά και μπακλαβά και κιουνεφέ. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις τα δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.