«Vinarte»: Ο δρόμος που οδηγεί από το κρασί στην τέχνη

Ένας νέος πολυχώρος στη Γλυφάδα συνδυάζει φαγητό, κρασί, μουσική και εικαστικά.

«Vinarte»: Ο δρόμος που οδηγεί από το κρασί στην τέχνη

Στη Γλυφάδα, η οποία συνεχίζει να πλουτίζει το ρεπερτόριό της σε προτάσεις εξόδου, πρόσφατα έκανε τα πρώτα του βήματα ένας πολυχώρος που συνδέει το κρασί, το φαγητό, τα εικαστικά και τη μουσική. Το κομψό, διεπίπεδο «Vinarte» συνδυάζει γύρω στις 70 ετικέτες του ελληνικού και του ξένου αμπελώνα με ιταλικά αλλαντικά, μπρουσκέτες, πίτσα με ναπολιτάνικη ζύμη και φρέσκα ζυμαρικά, με το πολυκατευθυντήριο σενάριο να συμπληρώνουν jazz-swing μουσικές και αύρα γκαλερί: στους τοίχους αυτού του νέου χώρου παρουσιάζονται έργα σύγχρονων και όχι μόνο καλλιτεχνών. Περισσότερα μόλις το επισκεφτούμε.
Μαραγκού 18, Γλυφάδα, 2108941511.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.