Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir των easy listening διασκευών εμφανίζονται στο all-day στέκι της Γλυφάδας (5/5) και του Πειραιά (6/5).

Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir ανήκουν στην easy listening σκηνή που αναπλάθει το παλιό ελληνικό ρεπερτόριο σε ρυθμούς swing, bossa nova, jazz και lounge, προσφέροντας ευχάριστα ρετρό ακούσματα. Η τριμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, Κώστας Καραμήτσος, Λεωνίδας Αναγνώστου) έχει διασκευάσει κλασικά τραγούδια όπως τα «Οι θαλασσιές σου οι χάντρες», «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» και «Θα ξανάρθεις», ενώ το πιο πρόσφατο single τους, σε συνεργασία με τον Kled Moné, είναι το «Άσε με να φύγω» της Αλέκας Κανελλίδου (κυκλοφορεί από την Plus Rec και την Cobalt Music).

Αυτές και πολλές ακόμη νοσταλγικές διασκευές με world επιρροές, οι Les Au Revoir θα τις παρουσιάσουν σε δύο απολαυστικά live στο «GAZI College», την Πέμπτη 5/5 στη Γλυφάδα και την Παρασκευή 6/5 στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο του «Άσε με να φύγω»:

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.