Exploring Athens with BMW: Νοσταλγικές μελωδίες και ρομαντικό δείπνο για τη Δάφνια Νεοφύτου

Με σύμμαχο την κορυφαία οδηγική εμπειρία της νέας Σειράς 1 και το know how των πιο δραστήριων influencer της πόλης, η BMW μαζί με το Αθηνόραμα σας ξεναγούν στα μυστικά στέκια της Αθήνας.

Exploring Athens with BMW: Νοσταλγικές μελωδίες και ρομαντικό δείπνο για τη Δάφνια Νεοφύτου

Με σύμμαχο την κορυφαία οδηγική εμπειρία της νέας Σειράς 1 και το know how των πιο δραστήριων influencer της πόλης, η BMW μαζί με το Αθηνόραμα σας ξεναγούν στα μυστικά στέκια της Αθήνας. Αυτή τη φορά πίσω από το τιμόνι της νέας BMW Σειρά 1 βρίσκεται η χαμογελαστή life style blogger, Δάφνια Νεοφύτου.

Παρότι η οδήγηση για έναν νέο οδηγό όπως η Δάφνια φαντάζει γεμάτη προκλήσεις, με το αυτόματο κιβώτιο που διαθέτει η Σειρά 1 οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται εύκολα και με ακρίβεια. Έτσι η νεαρή life style blogger μπορεί να ξεκινήσει την περιήγησή της στην πόλη απολαμβάνοντας τη σιγουριά και τη δυναμική υπεροχή που της προσφέρει η BMW. Ακόμη και όταν είναι κολλημένη στην κίνηση της πόλης, η οδήγηση με τη BMW Σειρά 1 γίνεται διασκεδαστική αφού έχει άμεσα διαθέσιμη τη λίστα με τα αγαπημένα της τραγούδια στο πολύ εύχρηστο σύστημα πολυμέσων.

Exploring Athens with BMW: Νοσταλγικές μελωδίες και ρομαντικό δείπνο για τη Δάφνια Νεοφύτου - εικόνα 1

Με συνοδεία καλής μουσικής φτάνει στον πρώτο σταθμό της διαδρομής της, το Gazarte. Εκεί απολαμβάνει το αφιέρωμα «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν» του Σταύρου Ξαρχάκου, ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα έργα του, καθώς και σε αυτά των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη και Μάρκου Βαμβακάρη. Αφού αφεθεί σε αγαπημένες μελωδίες, η εμπειρία πρόκειται να ολοκληρωθεί με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Exploring Athens with BMW: Νοσταλγικές μελωδίες και ρομαντικό δείπνο για τη Δάφνια Νεοφύτου - εικόνα 2

Προορισμός της το εστιατόριο του «The Zillers» στο Μοναστηράκι, μια περιοχή όπου το πάρκινγκ είναι…mission impossible! Όχι για τη Δάφνια στο τιμόνι της νέας BMW Σειρά 1 αφού, χάρη στους πολλαπλούς αισθητήρες που την πληροφορούν για κάθε εμπόδιο που βρίσκεται γύρω της, μπορεί να παρκάρει ακόμη και στο απαιτητικό κέντρο της Αθήνας!

Exploring Athens with BMW: Νοσταλγικές μελωδίες και ρομαντικό δείπνο για τη Δάφνια Νεοφύτου - εικόνα 3

Με τον χαρακτηριστικό τοίχο ντυμένο με 2.000 αληθινά φυτά αλλά και με την αίσθηση ότι μπορείς να ακουμπήσεις την Ακρόπολη, το «The Zillers» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη Δάφνια. Ταρτάρ αλλά και στηθοπλευρά μόσχου με πετιμέζι είναι μερικά από τα πιάτα που απόλαυσε η life style blogger, δηλώνοντας απολύτως ενθουσιασμένη. Ο δρόμος της επιστροφής ξεκινάει στο άνετο και κομψό εσωτερικό της νέας BMW Σειρά 1, ένα ιδανικό σκηνικό για να ολοκληρωθεί αυτή η ειδυλλιακή εμπειρία στη νυχτερινή Αθήνα.

Δείτε όλα τα Exploring Greece with BMW εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.