Ζιγκοάλα
Στην οδό Λυκούργου, ανάμεσα στην Ομονοία και την πλατεία Κοτζιά, η «Ζιγκοάλα» συστήνεται ως μια sui generis ταβερνο-πρόταση και φέρει την υπογραφή του πολυπράγμωνα Κωνσταντίνου Δαγριτζίκου. Στο τιμόνι της κουζίνας της, ο αξιόλογος Βασίλης Χαμάμ παρουσιάζει μια πρόταση οικεία και κατανοητή, με επιρροές από την πολυπολιτισμική καταγωγή του (Παλαιστίνη, Ιορδανία, Λίβανος, Θεσσαλονίκη). Συνοδεύεις το φαγητό με κάποιο κρασί από την περιεκτική λίστα που επιμελείται ο Δημήτρης Κούμανης από το «Heteroclito» και ακούς παλιά ελληνική μουσική, από τη δεκαετία του 1920 έως τα εγχώρια 90s.