Κυριακές στη "σχεδία" με παραμύθια και δημιουργική απασχόληση για παιδιά

Η "σχεδία" ετοιμάζει τις δράσεις "Πρωινοί Σελιδοδείκτες: Με μια 'σχεδία' στις χώρες του κόσμου" και "Το δέντρο μας: Ένα γλυπτό για το 'σχεδία home'".

σχεδία home

Οι "Πρωινοί Σελιδοδείκτες" δίνουν ραντεβού τον Δεκέμβριο με τους γονείς και τους μικρούς φίλους της "σχεδίας", για παραμύθια, δημιουργική απασχόληση και νόστιμο δεκατιανό. 

Κυριακή 3/12, 11 π.μ., για παιδιά 5-8 ετών | Πρωινοί Σελιδοδείκτες: Με μια "σχεδία" στις χώρες του κόσμου

Τον Δεκέμβριο, οι "Πρωινοί Σελιδοδείκτες" και η παιδαγωγός Κατερίνα Θάλεια Νάκου σαλπάρουν για ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία, δημιουργία και φυσικά νοστιμιά, χάρη στο λαχταριστό πρωινό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό.

Με αφετηρία την Αθήνα, με ένα καράβι παραμύθια και με ένα παραδοσιακό τραγούδι από τη Χίο τα παιδιά ταξιδεύουν σε ελληνικά νησιά, παίζουν, μυρίζουν βότανα από γωνιές της Ελλάδας και δημιουργούν με αυτά. Λαϊκά ελληνικά παραμύθια που ταξίδεψαν στους αιώνες, δίνουν, με τη σοφία τους, φτερά στη σκέψη και στη φαντασία των παιδιών.

Κυριακή 17/12, 11 π.μ., για παιδιά 8-12 ετών | "Το δέντρο μας": Ένα γλυπτό για το "σχεδία home"

Ένα δέντρο, διαφορετικό από όλα τα άλλα, φυτρώνει στο "σχεδία" home. Ένα δέντρο οικολογικό, πανέμορφο, γεμάτο χρώματα, φτιαγμένο από παλιά υλικά, και ομαδική προσπάθεια και συνεργασία. Φορέστε ρούχα πρόχειρα και ελάτε να "φυτέψουμε" και να κάνουμε τους δημιουργικούς κηπουρούς.

Διάρκεια δράσεων: 1 ώρα | Κόστος συμμετοχής (δράση και το δεκατιανό): 12€/παιδί | Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση στα culture@shedia.gr & 2130231220 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδία Home

Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.