Στου Λου

Ένα σύγχρονης αντίληψης οινομαγειρείο στον Κεραμεικό που αγαπά εξίσου το κρασί και το φαγητό με μοντέρνο ελληνικό χρώμα. Ο χώρος ατενίζει το πηγαινέλα των τρένων από τις μεγάλες τζαμαρίες που τον περιβάλλουν, μέσα του όμως επικρατεί η ζεστασιά του ξύλου και το εγκάρδιο καλωσόρισμα του ιδιοκτήτη Αλεξίου Λουμιώτη, που υποδέχεται τους πάντες προσωπικά. Επικεφαλής στην ανοιχτή κουζίνα είναι ο Γιάννης Γαλανόπουλος που παρουσιάζει τη δική του οπτική για μια ελληνική κουζίνα, σύγχρονη ως επί το πλείστον, που δεν απεμπολεί τους δεσμούς της με το κλασικό. Η λίστα κρασιών αριθμεί γύρω στις 250 ετικέτες και εστιάζει στον ελληνικό αμπελώνα, χωρίς να λείπουν επιλογές νεοκοσμίτικες και ήπιας παρέμβασης.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €60

Πληροφορίες:

Τρ.-Σάβ. 7 μ.μ.-1 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Εκτός πιάτσας εστιατόρια της Αθήνας που αξίζουν την προσοχή σου

Μία ενδεκάδα από εστιατόρια σε μάλλον απροσδόκητες γειτονιές της πόλης, που έχουν κάτι να πουν σε κάθε τύπο foodie.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
06/10/2025

Τα νέα γευστικά highlights του Κεραμεικού

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη φαγητογραφία της κουλ γειτονιάς.

Στου Λου

Ένα σύγχρονης αντίληψης οινομαγειρείο στον Κεραμεικό που αγαπά εξίσου το κρασί και το φαγητό με μοντέρνο ελληνικό χρώμα.