Moocasa

Πρωτοποριακό concept με δημιουργικές συναντήσεις στεριάς και θάλασσας σε μενού αφιερωμένο στις premium κοπές κρεάτων αλλά και στους ολοφρέσκους αστακούς και τα στρείδια που καταφθάνουν καθημερινά από τη Βρετάνη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €70

Πληροφορίες:

Tρ.-Σάβ. 1 μ.μ.-1π.μ. Κυρ. 11 π.μ.-7 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

H Παγκόσμια Ημέρα Αστακού και 5 νόστιμοι τρόποι για να τη γιορτάσεις στην Αθήνα

Από surf n turf παντρέματα αστακού με premium steaks, μέχρι πληθωρικές αστακομακαρονάδες κι αφράτα lobster rolls αυτά τα καλοφαγικά spots της Αθήνας μας δίνουν αφορμές για να βάλουμε την 25η Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
25/09/2025

Η φάση είναι αστακός

Ο βασιλιάς των θαλασσινών εδεσμάτων εξελίσσεται σε trend και συναντάται ακόμη και σε comfort προσεγγίσεις στην εστιατορική Αθήνα.

Moo Casa

Γη και θάλασσα συνυπάρχουν στο διαφορετικό αυτό στέκι του Ηρακλείου, που διεκδικεί τον τίτλο του σημαιοφόρου του αθηναϊκού surf n turf, πρέπει όμως να επιδείξει περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη μαγειρική ακρίβεια για να τον επικυρώσει.

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2024 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.