Cash

Με τον έμπειρο Θάνο Στασινό επικεφαλής της κουζίνας του, το «Cash» παρουσιάζει φέτος ένα φρεσκαρισμένο κι άκρως ιντριγκαδόρικο γαστρονομικό πρόσωπο, που βάζει το κλασικό στέκι της Κηφισιάς ξανά στο εστιατορικό ραντάρ μας. Είτε στον όμορφο κήπο με τη δροσερή πρασινάδα, τα λαμπερά μάρμαρα και την εντυπωσιακή μπάρα είτε στην ανανεωμένη σάλα του εστιατορίου, η κουζίνα πατά γερά στις ιαπωνικές τεχνικές, τις οποίες συνδυάζει όχι μόνο με τις λατινοαμερικανικές επιρροές που αγαπά ο σεφ, αλλά και με καθαρά ελληνικές αναφορές, που δίνουν στο μενού άποψη και προσωπικότητα. Εδώ θα δοκιμάσετε ένα από τα πιο αυθεντικά περουβιανά σεβίτσε της Αθήνας, ενώ στα highlights θα σημειώσετε το nigiri με καπνιστό χέλι, κρεμμύδι στιφάδο και κρέμα katsuobushi, τις gyozas με σιτάκα Κάσου και σάλτσα κοκκινιστού, αλλά και την πάπια με πουρέ τρούφας με miso. [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €75

Πληροφορίες:

Τρ.-Σάβ. 8 μ.μ.-1 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Cash

Με τον έμπειρο Θάνο Στασινό επί κεφαλής της κουζίνας του, το "Cash" παρουσιάζει φέτος ένα φρεσκαρισμένο κι άκρως ιντριγκαδόρικο γαστρονομικό πρόσωπο, που βάζει το κλασικό στέκι της Κηφισιάς ξανά στο εστιατορικό ραντάρ μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
25/09/2025
14,5

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Cash

Το δημοφιλές στέκι των βορείων προαστίων επέστρεψε ριζικά αλλαγμένο, με νέο ανοιχτόκαρδο ντεκόρ και τον ταλαντούχο Αλέξη Αποστολόπουλο επικεφαλής της japanese fusion κουζίνας του.

"Cash": Fusion καλοκαίρι στο θαυμαστό κήπο της Κηφισιάς

Η περίφημη αυλή του Κεφαλαρίου παραμένει σημείο αναφοράς, με ατμόσφαιρα ζηλευτή και fusion κουζίνα που έχει κάτι να πει.

4 ιδέες για γιορτινό dining μετά μουσικής

Οι έξοδοι των ημερών το θέλουν το ζωντανό πρόγραμμα για να απογειωθούν, οπότε ιδού 4 προτάσεις για όσους θέλουν να συνδυάσουν το φαγητό τους με κέφι μοντέρνο ελληνικό, λυρικό, νοσταλγικό αλλά και γνήσια λαϊκό.

Tα bars της πόλης αγκαλιάζουν το ρεύμα της nikkei κουλτούρας

Κοκτέιλ με βάση το pisco ή το sake και συστατικά όπως το miso, το yuzu, το shiso, το lemongrass και η κομπούχα γίνονται αγαπημένα ποτά του καλοκαιριού. Για να δοκιμάσουμε μερικά από τα καλύτερα, κάνουμε στάση σε τέσσερα γιαπωνέζικα - περουβιανά εστιατόρια.

Τα δροσερά και γευστικά απάγκια της Κηφισιάς

Να που μια βόλτα μέχρι την Κηφισιά φαντάζει ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά μας βράδια, με ιδέες για κάθε διάθεση.