Botrini’s

Στο κομψό κι ανεπιτήδευτα φιλόξενο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι απολαμβάνεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία της προσωπικής, βαθιά γευστικής, πρωτοπόρας και συγχρόνως γεμάτης μνήμες κουζίνας του βραβευμένου σεφ. Τα καλοσχεδιασμένα μενού σε ταξιδεύουν από την Κέρκυρα ως την Ιταλία, σε γη και σε θάλασσα, με συνθέσεις-αναφορές σε γεύσεις της παράδοσης, που διηγούνται ιστορίες. Τη γευστική εμπειρία ολοκληρώνει μία από τις πιο πλούσιες συλλογές οίνων της πόλης. Μενού € 120 & 160. Χρυσός Σκούφος. [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€120 - €160

Πληροφορίες:

Τρ.-Σάβ. 7 μ.μ.-12 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας και γιατί;

Σε περίπτωση που ψάχνετε πού να επενδύσετε τον πρωτοχρονιάτικο μπουνάμα σας, περνάμε τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας από γαστρονομική ακτινογραφία, για να σας είστε σίγουρες/οι ότι η επένδυσή σας θα πιάσει τόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
15/01/2025

13 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό ινστιτούτο του Έκτορα Μποτρίνι σβήνει 13 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει αναλόγως.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Οι ναοί του αθηναϊκού fine dining σε τιμές – έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, και τους ναούς της προχωρημένης γαστρονομίας στην Αθήνα, να μας υποδέχονται σε εξαιρετικό value for money πλαίσιο.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Το 'Botrini's' σβήνει 12 κεράκια με ειδικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 12άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;