Οικονόμου
Αγυάλιστο αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον ταβέρνας σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε» και ανάλογα μεγάλη ιστορία που μετράει πολλές δεκαετίες. Παλιοί και νέοι θαμώνες συναντιούνται στα τραπέζια μέσα κι έξω, όταν πιάνουν οι ζέστες, κι οι κατσαρόλες και τα ταψιά του επιμένουν στα παραδοσιακά φαγητά του ελληνικού σπιτιού ακολουθώντας τις εποχές: λαδερά, λαχανοντολμάδες, στιφάδο, αρνί με πατάτες στο φούρνο...
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€20 - €25
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Σε αυτή την ταβέρνα του 1930, οι Αθηναίοι πηγαίνουν ξανά και ξανά
Γεύσεις χωρίς μυστικά, κρασιά που θα έβρισκες σε γκραν ρεστοράν, έργα τέχνης αλλά, κυρίως, μία μόνιμη αίσθηση διακοπών κάνουν τη διαφορά.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΟι ταβέρνες των Αθηνών
Μία updated λίστα με εκείνα τα -παλιά και νέα- μέρη που υμνούν την απλούστερη εκδοχή της οικείας νοστιμιάς στην πόλη.
Για μπακαλιάρο και όχι μόνο: Εστιατόρια για την 25η Μαρτίου
Μπακαλιάροι για κάθε γούστο και πολλές άλλες προτάσεις για να τιμήσεις με ευ τρώγειν τρόπο την ημέρα.
Ιστορικές ταβέρνες και μαγειρεία της Αθήνας
Γευστικά τοπόσημα παραδοσιακής νοστιμιάς σε μια πρωτεύουσα που αλλάζει διαρκώς.
7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"
Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.
Πού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;
Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.
Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler
Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.