Ιωλκός

Tα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το δημοφιλές στέκι της Γλυφάδας με τη βολιώτικη μενταλιτέ ως προς την κουλτούρα του ούζου και του τσίπουρου. Υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα, το γευστικό σενάριο καλύπτει ένα ευρύ θαλασσινό φάσμα που ανοίγεται από τα ενδιαφέροντα ωμά, αλίπαστα και όστρακα μέχρι τα μαγειρευτά, ενώ και η ψαριέρα κρύβει πειρασμούς.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Ιωλκός": ψαροφαγία με πολλά πρόσωπα

Στο πάντα δημοφιλές θαλασσινό ρεστοράν της Γλυφάδας, η κουζίνα έχει πλέον τη σφραγίδα του έμπειρου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα και κάνει προτάσεις για κάθε ιωδιούχα διάθεση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
09/03/2022

Ιωλκός

Μοντέρνα θαλασσοφαγία

Ανεβασμένη ψαροφαγία στην «Ιωλκό»

Μας συστήθηκε ως ψαρομάγαζο με νοστιμιές στη λογική του βολιώτικου μεζέ, όμως επανεφευρίσκει τον εαυτό του ως casual στέκι ανεβασμένης ψαροφαγίας.

Ιωλκός: Το Αιγαίο στο πιάτο

Μαγαζί αναφοράς στα φρέσκα θαλασσινά και το σπαρταριστό ψάρι, που καταφθάνει στη χορταστική ψαριέρα της εισόδου απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη των ελληνικών θαλασσών.

Ιωλκός

Το δημοφιλές ατμοσφαιρικό θαλασσινό εστιατόριο της Γλυφάδας ανεβάζει στροφές, έχοντας πλέον στην κουζίνα του τον Γιάννη Λιάκου. Μεζέδες με εκφραστική ακρίβεια, τηγάνι και σχάρα μαστόρικα και πολλές πρωτότυπες ιδέες το κάνουν «πρέπει» στην εκλεκτική ψαροφαγία.