Malconi’s

Cool ατμόσφαιρα σε έναν όμορφο χώρο με ζεστά υλικά, τραπέζια από ματ μαύρο μάρμαρο και φωτιστικά-γιγάντιες λάμπες, ο οποίος βγαίνει κι έξω στο πεζοδρόμιο από την πλευρά της Πλουτάρχου. Ο σεφ Γιάννης Κοσμαδάκης έχει προτάσεις για όλες τις ώρες. Ιδέες για brunch, σαλάτες, πίτσα, burgers και κρεατικά δένουν σε ένα σύνολο με σύγχρονο χαρακτήρα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €55

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα τιμήσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας

Νέα και παλαιότερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/01/2024

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

"Malconi's"

Βάζει το "it" στο Italy.

Γιορτές στα party restaurants της πόλης

Από κλαμπάτα beats μέχρι latin ρυθμούς κι από ελληνικά hits μέχρι πολυσυλλεκτικά feelgood vibes, τα party εστιατόρια της πόλης μάς κλείνουν τραπέζι για γιορτές με upbeat αίσθηση και μπόλικη από την κοινωνικότητα που μας έλειψε στα περσινά Χριστούγεννα.

Γιατί το αυγό έχει μετατραπεί σε καυτό αντικείμενο γαστρονομικής μόδας;

Σε λίγες ημέρες έχει την τιμητική του και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος φιλοσοφεί πάνω στην τελειότητα του αβγού, σχολιάζει τη μοδάτη αύρα που το περιβάλλει, εξηγεί τις αναζητήσεις της hi-tech μαγειρικής και δίνει tips για την τελειότητα της κάθε μέρας.

Mainstream και κλασικό, το Κολωνάκι είναι πάλι εδώ!

«Πάμε πλατεία ξανά;» Το Κολωνάκι έχει κάνει comeback, ξαναζωντανεμένο από στιλάτα μαγαζιά στο ύφος της αστικής του παράδοσης αλλά και από τα υψηλά ντεσιμπέλ που βγαίνουν από mainstream χώρους.

Το νέο μενού του «Malconi’s» ανεβάζει τον πήχη

Σε φόρμα το hot spot του Κολωνακίου, ανεβάζει γαστρονομικές στροφές με τα καινούργια πιάτα του που φύσανε.