Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

Περισσότερα

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Περισσότερα

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.

Περισσότερα

"Alpino": Ένα αυθεντικό ιταλικό πόστο αγκυροβολεί στο Μικρολίμανο

Το νεότερο μέλος της οικογένειας Alpino φέρνει (και) στον Πειραιά πενήντα χρόνια γευστικής παράδοσης και εμπειρίας σε μια σύγχρονη, κοσμοπολίτικη εκδοχή.

Τα vibes του ViBo μας πάνε Πειραιά!

Δοκίμαστε κι εσείς το all-day bistro που προσφέρει εκλεπτυσμένες μεσογειακές γεύσεις και εκλεκτές οινικές προτάσεις σε έναν υπέροχα κομψό χώρο.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Ένας πολυδιάστατος προορισμός γεύσης και ψυχαγωγίας στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά φιλοξενεί έναν χώρο που συνδυάζει γεύση, πολυτέλεια και διασκέδαση.

Καλώς ήρθατε στην εποχή του Atomix, του καλύτερου εστιατορίου της Αμερικής

Ο κορυφαίος θεσμός The World's 50 Best Restaurants ανακοίνωσε την πρώτη του λίστα για τη Βόρεια Αμερική, με το φημισμένο σποτ της ΝΥ να πιάνει κορυφή.

Ταβέρνες με ιστορία: Ο Τσομπανάκος στην Καισαριανή εξακολουθεί να σερβίρει άπαιχτο παϊδάκι

Το στέκι του Τσιτσάνη και της Μπέλλου ζει και βασιλεύει στο ίδιο παλιό κουτούκι με το ατμοσφαιρικό εσωτερικό και τη νοσταλγική αυλή και με σπιτικό φαγητό όπως παλιά…

Και κάπως έτσι, το Cash επιστρέφει δυναμικά στα γαστρονομικά ραντάρ μας

Ο βετεράνος Θάνος Στασινός αναλαμβάνει την κουζίνα του κοσμικού σποτ των Βορείων Προαστίων κι ανεβάζει στροφές στην ασιατική πρότασή του υπογράφοντας μενού με χαρακτήρα ξεχωριστό κι ιντριγκαδόρικο.

Ένας ‘κήπος πρωτεΐνης’ μόλις φύτρωσε στο Κολωνάκι

Το πρώτο φυσικό κατάστημα Protein Garden άνοιξε και ακριβώς εκεί δοκιμάσαμε να φτιάξουμε το δικό μας protein bowl.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο θρυλικός σεφ θα είναι ο κεντρικός καλεσμένος του Gastrosophy Fest στις 19 Οκτωβρίου, με μια σειρά από σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς και της εγχώριας γαστρονομίας να συμπληρώνουν το πρόγραμμα ομιλητών της ημερίδας, που περιλαμβάνει επίσης οινογνωσίες, γευσιγνωσίες, food party και live concert.

Στη Βάρη, για μια ψαροταβέρνα-αποκάλυψη

Στη γειτονιά της κρεατοφαγίας, ένα στέκι με υπέροχη αύρα και θαλασσινή γεύση κάνει τη διαφορά.

Στο Κουκάκι βρίσκεις πια ένα από τα πιο τίμια αθηναϊκά σουβλάκια

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

H Παγκόσμια Ημέρα Αστακού και 5 νόστιμοι τρόποι για να τη γιορτάσεις στην Αθήνα

Από surf n turf παντρέματα αστακού με premium steaks, μέχρι πληθωρικές αστακομακαρονάδες κι αφράτα lobster rolls αυτά τα καλοφαγικά spots της Αθήνας μας δίνουν αφορμές για να βάλουμε την 25η Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό μας.

Φίνα ιταλική κουζίνα σε ένα από τα πιο όμορφα μπιστρό του κέντρου

Το νέο μενού του Ami, σε επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Δήμου Σαμουράκη, συνδυάζει την comfort ιταλική γεύση με τεχνική και δημιουργικότητα και ανεβάζει την κουζίνα του σε άλλο επίπεδο.

Στον Πειραιά, για ένα αυθεντικά κοσμοπολιτικο bar-restaurant

Όλοι οι λόγοι που καθιστούν το -και του σαλονιού και του λιμανιού- Yaboo ένα μέρος-προορισμό.

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού με τον Guide Michelin στο Παρίσι

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Βαρελά συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια Ευρώπης του Guide Michelin.

Οι ταβέρνες του κέντρου

Μία updated λίστα με τις -παλιές, νέες και επαναπροσδιορισμένες- ταβέρνες του κέντρου της Αθήνας, που γίνονται ξαφνικά χιτ.

Στη μικρή Ιταλία του Παγκρατίου θα φας τοπ πίτσα και φίνο τιραμισού

Για lunch breaks, ρομαντικά δείπνα ή χαλαρά γεύματα με φίλους, αυτή η δημοφιλής τρατορία έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό.

Τι γυρεύει μια καμηλοπάρδαλη (που ξέρει από κρασί) στα Εξάρχεια;

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.