"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

Villa Grigio

Όταν η βόλτα του Σαββατοκύριακου οδηγήσει προς παραλιακή, το "αδερφάκι" της γειτονικής φημισμένης τρατορίας "Da Bruno", είναι στάση για brunch αλά ιταλικά (10 π.μ-4 μ.μ) για απολαυστικές σπεσιαλιτέ με πινελιές που κάνουν τη διαφορά. 

Villa Grigio brunch

Εδώ θα σας περιποιηθούν νόστιμα με προτάσεις από τις οποίες φυσικά δεν λείπει ο "βασιλιάς" του brunch, τα αυγά: θα τα δοκιμάσετε σε ωραιότατο croque madame με prosciutto cotto και κρέμα παρμεζάνας, καγιανά, με ντομάτα, ιταλικό λουκάνικο και κατσικίσιο τυρί, και Benedict, με προσούτο Πάρμας και σάλτσα Ολαντέζ. Σταθερά στα best sellers τους, τo σχιστό ψωμάκι μπριός με μοσχαρίσια μάγουλα, πεκορίνο και τσένταρ, το πεϊνιρλί μπολονέζ, με μοσχαρίσιο κιμά και μοτσαρέλα, το περίφημο panino tartufato, με καρπάτσιο από μοσχαρίσιο φιλέτο και μαγιονέζα μαύρης τρούφας και το αφράτο ψωμάκι με μορταδέλα, μοτσαρέλα μπουράτα και ντοματίνια κονφί, που έχουν αγαπηθεί από τους πιστούς θαμώνες, που τα απολαμβάνουν με φρέσκους χυμούς και αρωματικά χαρμάνια καφέ ενώ για τους λάτρεις των burgers, προνοούν και για τους χορτοφάγους, προτείνοντας εκτός από το ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, και το αξιοζήλευτο γευστικά Beyond burger. 

Villa Grigio

Για τους γλυκατζήδες της παρέας, ένα cheesecake fragola είναι ό,τι πρέπει όπως και οι pancakes που θα σας φτιάξουν γλυκά τη μέρα. Η ενδιαφέρουσα κάρτα των κοκτέιλ είναι λόγος επιστροφής και το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.

Η ελληνική γαστρονομική παράδοση γιορτάζει στο "Ark"

Με μια γιορτινή joie de vivre αλλά πιστό στην κλασική του ταυτότητα, το "Ark" γίνεται το απόλυτα κοσμοπολίτικο σκηνικό των ημερών, σε αρμονία με τη μαγευτική θαλασσινή του τοποθεσία.