S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Vinylio Wine Restaurant"

Στο ρομαντικό ιταλικό εστιατόριο της Κω, απολαμβάνουμε φρέσκα ζυμαρικά, αλλά και πιάτα με πινελιές της ελληνικής παράδοσης.

vinylio wine restaurant San Pellegrino Κως

Η Κως δεν φημίζεται μόνο για τα εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά μνημεία με ιταλική αύρα, αλλά κρύβει κι ένα μικρό ιταλικό εστιατόριο όπου η γεύση και η ατμόσφαιρα συναντά την δημιουργικότητα.

vinylio wine restaurant San Pellegrino Κως

Το "Vinylio" απέχει λίγα λεπτά από το λιμάνι και διευθύνεται από τα αδέρφια Flavio και Rozeta, με τον πρώτο να σε κερδίζει με τη γοητευτική του παρουσία στην προσεγμένη εξυπηρέτηση και τη δεύτερη να φροντίζει για τις γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει η κουζίνα. Η βάση του μενού είναι αγαπημένες συνταγές της ιταλικής κουζίνας, αλλά και πιάτα με πινελιές της ελληνικής παράδοσης. Ο Flavio θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο κρασί από την πλούσια λίστα για να απογειώσετε τη γαστρονομική σας εμπειρία. Ιδανικό για ρομαντικά δείπνα, επαγγελματικά ραντεβού ή φιλικές συναντήσεις, το "Vinylio Wine Restaurant" εγγυάται αυθεντικές στιγμές απόλαυσης.

Αμερικής 1, Κως, 6985627211, IG: @vinylio_wine_restaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.