S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Mystilli Meal & Grill"

Στο οικογενειακό εστιατόριο στην πόλη της Κω, απολαμβάνουμε σπιτικά και παραδοσιακά φαγητά με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, τα οποία σερβίρονται με μια δημιουργική πινελιά.

Mystilli Meal & Grill Κως Pellegrino

Οι meat lovers, και όχι μόνο, της Κω έχουν τον προορισμό τους που ακούει στο όνομα "Mystilli Meal & Grill". Μια άκρως οικογενειακή υπόθεση από το 2015, μια ιδέα που έγινε πράξη προσφέροντας σπιτικό μαγειρευτό φαγητό σε συνδυασμό με τα εκλεκτά ψητά κρεατικά της ώρας.

Mystilli Meal & Grill


Στον φιλόξενο χώρο του "Mystilli Meal & Grill" στην οδό Κανάρη 52 στην πόλη της Κω, απολαμβάνουμε σπιτικά και παραδοσιακά φαγητά με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, τα οποία σερβίρονται με μια δημιουργική πινελιά. Σε αυτά ξεχωρίζουν τα καθημερινά μαγειρευτά της μαμάς και το σιγομαγειρεμένο αρνακι φούρνου του Νίκου. Τις επιλογές της κουζίνας έρχεται να απογειώσει η λίστα κρασιών που αποτελείται μόνο από ελληνικές γηγενείς ποικιλίες με στόχο την ανάδειξη του εγχώριου αμπελώνα.
Ένα οικογενειακό εστιατόριο που γεννήθηκε από το πάθος για την αγνή παραδοσιακή μαγειρική και χρόνο με το χρόνο εξελίχθηκε αναζητώντας διαρκώς νέες προκλήσεις και ιδέες.

Κανάρη 52, Κως, 242020880, FB: Mystilli meal grill , IG: @Mystilli_mealandgrill_kos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.