S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

Dada's

Με μια ροζ neon επιγραφή που εμπλουτίζει τον σικ χώρο με pop χαρακτηριστική πινελιά, jazz και soul ήχους στα ηχεία και προτάσεις με έμφαση σε επιλεγμένες κοπές και γευστικά πιάτα βασισμένα στο κρέας, το "Dada’s” είναι ένας ακόμα ενδιαφέρων προορισμός στον αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη.

Dada's

Στον κατάλογο της all day gastropub θα βρείτε λαχταριστά toast croque Madame, με κρόκο αυγού, παρμεζάνα, και prosciutto cotto και club sandwich με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής για ένα πληθωρικό ξεκίνημα της μέρας ενώ συνεχίζοντας το μεσημέρι θα δοκιμάσετε από αφράτα bao buns με χοιρινό iberico ή γαρίδες, χορταστικά burgers από black angus και ποικιλία από tapas, έως signature πιάτα ζυμαρικών όπως η πολύ γευστική καρμπονάρα, το σωστά μαγειρεμένα ριζότο με βασιλομανίταρα και premium steaks που ψήνονται στο Josper. Συνοδεύστε το γεύμα σας με ένα ποτήρι κρασί από την wine list ή κάποιο cocktail από την μπάρα που παίζει δυνατά. Τέλος μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το φημισμένο ιβηρικό cheesecake τους.

Ηρώων πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, 2108104672, FB: DADA' S - Eat & Drink , IG: @dadas_drink_dine

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.