"Ubuntu": Απολαμβάνουμε after office καφέ στο στέκι του Θησείου

Καφές με χαρακτήρα και χαλάρωση μετά τη δουλειά σε ένα στιλάτο σποτ στα κεντρικά.

Ubuntu

Το χαριτωμένο σποτ στη γειτονιά του Θησείου είναι ο αγαπημένος μας προορισμός για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα μετά το γραφείο. Ως specialty coffeeshop, το πολύχρωμο "Ubuntu" σερβίρει καφέ με χαρακτήρα και σε κάνει να αισθάνεσαι μέρος μιας κοινότητας. Από νωρίς το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, το all day στέκι στα κεντρικά προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά και μυρωδάτο καφέ που θα σε κάνει να το επισκέπτεσαι ξανά και ξανά.

Ubuntu

Το "Ubuntu" είναι all about coffee: από τους κλασικούς εσπρέσο, καπουτσίνο και latte, μέχρι τα cold brew και on the rocks, όλοι φτιαγμένοι από δυνατό roastery. Φυσικά, το μαγαζί προσφέρει και μία μεγάλη ποικιλία σε τσάι (μαύρο και πράσινο για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και matcha και Rooibos με κομμάτια πικραμύγδαλου, σταφίδες και άρωμα ρούμι), καθώς και ζεστή ή κρύα σοκολάτα, δροσερούς, λαχταριστούς χυμούς, αναψυκτικά αλλά και μερικές επιλογές σε μπίρα.

Ubuntu

Και αν γυρνάς από το γραφείο πεινασμένος, το "Ubuntu" δεν σε αφήνει κρεμασμένο! Το coffeeshop φτιάχνει νοστιμότατα σάντουιτς, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις απολαμβάνοντας τον καφέ σου. Το χορταστικό "Meeting", με κοτόπουλο, προσούτο, ρόκα, παρμεζάνα και πέστο βασιλικού σε ψωμί καλαμποκιού, είναι κλασική επιλογή, ενώ, όσοι αγαπούν το μπριος, προτείνουμε να δοκιμάσουν το "Hammer" (μορταδέλα, μπουράτα και πέστο βασιλικού με φιστίκι Αιγίνης). Το καφέ έχει επιλογές και για χορτοφάγους (ντοματίνια, μοτσαρέλα, πέστο βασιλικού, ρόκα και βαλσάμικο σύκο σε πανίνι) καθώς και για vegans: τσιαπάτα με χούμους, σπανάκι, πιπεριά φλωρίνης και καρότο.

Ubuntu

Αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, βρείτε θέση από νωρίς για να προλάβετε τα διάφορα λαχταριστά εδέσματα, όπως vegan cinnamon rolls, μυρωδάτο κέικ και ποικιλία σε cookies.

Νηλέως 58, Αθήνα, 21 0341 0566, IG: @ubuntu_thiseio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Gastronomic Forum έρχεται στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/12/2025

Νέα εστιατόρια στην Αθήνα: Όλες οι αφίξεις πριν τις γιορτές

Όλα τα νέα και σημαντικά εστιατόρια που ανοίγουν από μέρα σε μέρα και όλα όσα μόλις άνοιξαν και ήδη αγαπήσαμε σε ένα χορταστικό οδοιπορικό στη στολισμένη Αθήνα για όσους αγαπούν τις γιορτινές εξόδους με την αύρα του καινούργιου.

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.