"Ubuntu": Απολαμβάνουμε after office καφέ στο στέκι του Θησείου

Καφές με χαρακτήρα και χαλάρωση μετά τη δουλειά σε ένα στιλάτο σποτ στα κεντρικά.

Ubuntu

Το χαριτωμένο σποτ στη γειτονιά του Θησείου είναι ο αγαπημένος μας προορισμός για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα μετά το γραφείο. Ως specialty coffeeshop, το πολύχρωμο "Ubuntu" σερβίρει καφέ με χαρακτήρα και σε κάνει να αισθάνεσαι μέρος μιας κοινότητας. Από νωρίς το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, το all day στέκι στα κεντρικά προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά και μυρωδάτο καφέ που θα σε κάνει να το επισκέπτεσαι ξανά και ξανά.

Ubuntu

Το "Ubuntu" είναι all about coffee: από τους κλασικούς εσπρέσο, καπουτσίνο και latte, μέχρι τα cold brew και on the rocks, όλοι φτιαγμένοι από δυνατό roastery. Φυσικά, το μαγαζί προσφέρει και μία μεγάλη ποικιλία σε τσάι (μαύρο και πράσινο για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και matcha και Rooibos με κομμάτια πικραμύγδαλου, σταφίδες και άρωμα ρούμι), καθώς και ζεστή ή κρύα σοκολάτα, δροσερούς, λαχταριστούς χυμούς, αναψυκτικά αλλά και μερικές επιλογές σε μπίρα.

Ubuntu

Και αν γυρνάς από το γραφείο πεινασμένος, το "Ubuntu" δεν σε αφήνει κρεμασμένο! Το coffeeshop φτιάχνει νοστιμότατα σάντουιτς, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις απολαμβάνοντας τον καφέ σου. Το χορταστικό "Meeting", με κοτόπουλο, προσούτο, ρόκα, παρμεζάνα και πέστο βασιλικού σε ψωμί καλαμποκιού, είναι κλασική επιλογή, ενώ, όσοι αγαπούν το μπριος, προτείνουμε να δοκιμάσουν το "Hammer" (μορταδέλα, μπουράτα και πέστο βασιλικού με φιστίκι Αιγίνης). Το καφέ έχει επιλογές και για χορτοφάγους (ντοματίνια, μοτσαρέλα, πέστο βασιλικού, ρόκα και βαλσάμικο σύκο σε πανίνι) καθώς και για vegans: τσιαπάτα με χούμους, σπανάκι, πιπεριά φλωρίνης και καρότο.

Ubuntu

Αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, βρείτε θέση από νωρίς για να προλάβετε τα διάφορα λαχταριστά εδέσματα, όπως vegan cinnamon rolls, μυρωδάτο κέικ και ποικιλία σε cookies.

Νηλέως 58, Αθήνα, 21 0341 0566, IG: @ubuntu_thiseio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.