Στο "Cova Astir Marina" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με απαράμιλλη θέα και εκλεπτυσμένες γεύσεις

Σε ένα γοητευτικό περιβάλλον, η ποιοτική φιλοξενία και η υψηλή μαγειρική τέχνη θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Η ζωή είναι πιο γλυκιά στην αθηναϊκή ριβιέρα και στο "Cova Astir Marina" που με τον μιλανέζικο αέρα του φέρνει αίγλη κοσμοπολιτισμού στην λαμπερή σάλα του πλάι στη θάλασσα. Ο κομψός, φινετσάτος χώρος του ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους ερωτευμένους στην ημέρα της γιορτής τους και να τους περιποιηθεί με ένα ειδικά σχεδιασμένο Valentine's Menu. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, υψηλή γαστρονομία και premium φιλοξενία· αυτή ακριβώς που αξίζει σε όσους θέλουν να γιορτάσουν ξεχωριστά και να αποκτήσουν μια κοινή αξέχαστη εμπειρία. 

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Η δυναμική γαστρονομική ομάδα του "Cova Astir Marina" έχει φροντίσει να σας σαγηνεύσει όσο και να σας εκπλήξει με γεύσεις που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις. Το καλοσώρισμα γράφεται εκρηκτικά με ένα Arancini με αρωματική truffle mayo. Στη συνέχεια, η ζεστή σαλάτα από χειμωνιάτικες ρίζες, με κρέμα από comte και dressing από φραμπουάζ θα σας βάλει στην απαραίτητη διάθεσή για όσα θα ακολουθήσουν: τα ορεκτικά, δηλαδή, τα tortelloni με γέμιση από ρικότα και αστακό, σερβιρισμένα με μπισκ αστακού και χαβιάρι Ossetra, που προσφέρουν μια αίσθηση γαστρονομικής κομψότητας. 

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Περνώντας στο κυρίως μέρος της βραδιάς, θα χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη επιλογή, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές προτάσεις: το San Massimo Risotto Milanese με βοδινά μάγουλα και σάλτσα κρασιού Barolo ή το φιλέτο χριστόψαρου, συνδυασμένο με πουρέ σελινόριζας, φινόκιο και λεμονάτη σάλτσα fricassee με θυμάρι. Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας χαρίσει κορυφαία γεύστική απόλαυση, χάρη στην ποιοτική επεξεργασία του και τους ευφάνταστους συνδυασμούς των υλικών του.

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Το επιδόρπιο θα ολοκληρώσει όμορφα τη βραδιά σας με mousse σοκολάτας γάλακτος συνδυασμένη με δροσιστικό raspberry yogurt sorbet. Η τέχνη της υψηλής κουζίνας, η ποιοτική φιλοξενία, το καλαίσθητο περιβάλλον και η ειδυλλιακή θέα θα συνταιριάξουν ώστε να σας χαρίσουν μια απαράμιλλη εμπειρία, αντάξια της πιο ρομαντικής ημέρας του χρόνου.

Τιμή ανά άτομο: €90

Περισσότερες πληροφορίες

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.