Στο "Cova Astir Marina" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με απαράμιλλη θέα και εκλεπτυσμένες γεύσεις

Σε ένα γοητευτικό περιβάλλον, η ποιοτική φιλοξενία και η υψηλή μαγειρική τέχνη θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Η ζωή είναι πιο γλυκιά στην αθηναϊκή ριβιέρα και στο "Cova Astir Marina" που με τον μιλανέζικο αέρα του φέρνει αίγλη κοσμοπολιτισμού στην λαμπερή σάλα του πλάι στη θάλασσα. Ο κομψός, φινετσάτος χώρος του ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους ερωτευμένους στην ημέρα της γιορτής τους και να τους περιποιηθεί με ένα ειδικά σχεδιασμένο Valentine's Menu. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, υψηλή γαστρονομία και premium φιλοξενία· αυτή ακριβώς που αξίζει σε όσους θέλουν να γιορτάσουν ξεχωριστά και να αποκτήσουν μια κοινή αξέχαστη εμπειρία. 

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Η δυναμική γαστρονομική ομάδα του "Cova Astir Marina" έχει φροντίσει να σας σαγηνεύσει όσο και να σας εκπλήξει με γεύσεις που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις. Το καλοσώρισμα γράφεται εκρηκτικά με ένα Arancini με αρωματική truffle mayo. Στη συνέχεια, η ζεστή σαλάτα από χειμωνιάτικες ρίζες, με κρέμα από comte και dressing από φραμπουάζ θα σας βάλει στην απαραίτητη διάθεσή για όσα θα ακολουθήσουν: τα ορεκτικά, δηλαδή, τα tortelloni με γέμιση από ρικότα και αστακό, σερβιρισμένα με μπισκ αστακού και χαβιάρι Ossetra, που προσφέρουν μια αίσθηση γαστρονομικής κομψότητας. 

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Περνώντας στο κυρίως μέρος της βραδιάς, θα χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη επιλογή, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές προτάσεις: το San Massimo Risotto Milanese με βοδινά μάγουλα και σάλτσα κρασιού Barolo ή το φιλέτο χριστόψαρου, συνδυασμένο με πουρέ σελινόριζας, φινόκιο και λεμονάτη σάλτσα fricassee με θυμάρι. Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας χαρίσει κορυφαία γεύστική απόλαυση, χάρη στην ποιοτική επεξεργασία του και τους ευφάνταστους συνδυασμούς των υλικών του.

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Το επιδόρπιο θα ολοκληρώσει όμορφα τη βραδιά σας με mousse σοκολάτας γάλακτος συνδυασμένη με δροσιστικό raspberry yogurt sorbet. Η τέχνη της υψηλής κουζίνας, η ποιοτική φιλοξενία, το καλαίσθητο περιβάλλον και η ειδυλλιακή θέα θα συνταιριάξουν ώστε να σας χαρίσουν μια απαράμιλλη εμπειρία, αντάξια της πιο ρομαντικής ημέρας του χρόνου.

Τιμή ανά άτομο: €90

Περισσότερες πληροφορίες

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.