Άγιος Βαλεντίνος στα "zohos" και "Electra Roof Garden"

Τα φτερά του έρωτα θα αγκαλιάσουν τα ζευγάρια που θα επισκεφτούν τα εστιατόρια του ομίλου “Electra Hotels” την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

METROPOLIS_ROOF_GARDEN

Στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο του "Electra Palace Athens”, στο "zohós", το γαστρονομικό καταφύγιο με τα τραπεζάκια που μοιράζονται σε ένα άκρως ευχάριστο περιβάλλον, θα απολαύσετε με το άλλο σας μισό, αποκλειστικά την Ημέρα των Ερωτευμένων, ειδικό μενού, με το ραφινάρισμα που αρμόζει σε μια ρομαντική έξοδο, με την επιμέλεια του Group Executive Chef Σάκη Βενέτη. 

Zohos

Zohos

Εδώ θα γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο, με ένα κοκτέιλ στα "χρώματα του έρωτα”, φτιαγμένο με gin, πουρέ raspberry, βανίλια, λάιμ και λικέρ βιολέτας ενώ το ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως τα στρείδια ποσέ με χαβιάρι και πράσινο μήλο, τα φρέσκα σπαράγγια με σάλτσα βουτύρου και ρόδι, και το black angus Βέροιας με σφολιάτα  με μανιτάρια και πατάτα. Η λευκή σοκολάτα Valrhona με χιώτικο μανταρίνι και τριαντάφυλλο θα γράψει το γλυκό φινάλε. 

Electra Metropolis Palace Athens

Στο ξενοδοχείο "Electra Metropolis", του ίδιου ομίλου, η ομάδα του εστιατορίου "Metropolis Roof Garden”, με την εντυπωσιακή καρτποσταλική θέα 360 μοιρών, το ντεκόρ που ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο και το κλασικό, και τις μοντέρνες γεύσεις, έχει επίσης ετοιμάσει, ειδικά για την ημέρα, ένα φροντισμένο μενού υψηλών προδιαγραφών, με την επιμέλεια του Executive Chef του ξενοδοχείου Χάρη Ζευγούλη. Θα σας καλωσορίσουν με amuse bouche, ενώ θα συνεχίσετε με σαλάτα παντζάρι σε πίκλα, μους από μαλακό τυράκι Τήνου και πούδρα από χαρούπι και εσπεριδοειδή, ένα ωραίο ριζότο καραβίδας με chorizo, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, σπαράγγια και ένα φίνο φιλέτο Black Angus, με πουρέ καρότου, πολύχρωμα καρότα, καραμελωμένο αντίβ, ketchup καρότου και σάλτσα από κόκκινα φρούτα. Η μους σοκολάτας Valrhona, με ναμελάκα βανίλιας Μαδαγασκάρης, σάλτσα και σορμπέ κόκκινων φρούτων με κρασί Porto θα ολοκληρώσει γλυκά μια βραδιά άκρως ρομαντική και γευστική. Σπεύστε λοιπόν να κάνετε κράτηση. 

"zohόs": Ξεν. Electra Palace Athens, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα, 21 0337 0035, IG: @zohos_athens
"Metropolis Roof Garden", Ξεν. "Electra Metropolis Athens", Μητροπόλεως 15, Αθήνα, 21 4100 6290, FB: Electra Palace Athens, IG: @electrapalaceathens
zohos: 45€/ άτομο, τα πιάτα θα είναι sharing ανά δυο άτομα 
Metropolis Roof Garden: 85€ / άτομο 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.