Άγιος Βαλεντίνος στα "zohos" και "Electra Roof Garden"

Τα φτερά του έρωτα θα αγκαλιάσουν τα ζευγάρια που θα επισκεφτούν τα εστιατόρια του ομίλου “Electra Hotels” την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

METROPOLIS_ROOF_GARDEN

Στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο του "Electra Palace Athens”, στο "zohós", το γαστρονομικό καταφύγιο με τα τραπεζάκια που μοιράζονται σε ένα άκρως ευχάριστο περιβάλλον, θα απολαύσετε με το άλλο σας μισό, αποκλειστικά την Ημέρα των Ερωτευμένων, ειδικό μενού, με το ραφινάρισμα που αρμόζει σε μια ρομαντική έξοδο, με την επιμέλεια του Group Executive Chef Σάκη Βενέτη. 

Zohos

Zohos

Εδώ θα γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο, με ένα κοκτέιλ στα "χρώματα του έρωτα”, φτιαγμένο με gin, πουρέ raspberry, βανίλια, λάιμ και λικέρ βιολέτας ενώ το ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως τα στρείδια ποσέ με χαβιάρι και πράσινο μήλο, τα φρέσκα σπαράγγια με σάλτσα βουτύρου και ρόδι, και το black angus Βέροιας με σφολιάτα  με μανιτάρια και πατάτα. Η λευκή σοκολάτα Valrhona με χιώτικο μανταρίνι και τριαντάφυλλο θα γράψει το γλυκό φινάλε. 

Electra Metropolis Palace Athens

Στο ξενοδοχείο "Electra Metropolis", του ίδιου ομίλου, η ομάδα του εστιατορίου "Metropolis Roof Garden”, με την εντυπωσιακή καρτποσταλική θέα 360 μοιρών, το ντεκόρ που ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο και το κλασικό, και τις μοντέρνες γεύσεις, έχει επίσης ετοιμάσει, ειδικά για την ημέρα, ένα φροντισμένο μενού υψηλών προδιαγραφών, με την επιμέλεια του Executive Chef του ξενοδοχείου Χάρη Ζευγούλη. Θα σας καλωσορίσουν με amuse bouche, ενώ θα συνεχίσετε με σαλάτα παντζάρι σε πίκλα, μους από μαλακό τυράκι Τήνου και πούδρα από χαρούπι και εσπεριδοειδή, ένα ωραίο ριζότο καραβίδας με chorizo, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, σπαράγγια και ένα φίνο φιλέτο Black Angus, με πουρέ καρότου, πολύχρωμα καρότα, καραμελωμένο αντίβ, ketchup καρότου και σάλτσα από κόκκινα φρούτα. Η μους σοκολάτας Valrhona, με ναμελάκα βανίλιας Μαδαγασκάρης, σάλτσα και σορμπέ κόκκινων φρούτων με κρασί Porto θα ολοκληρώσει γλυκά μια βραδιά άκρως ρομαντική και γευστική. Σπεύστε λοιπόν να κάνετε κράτηση. 

"zohόs": Ξεν. Electra Palace Athens, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα, 21 0337 0035, IG: @zohos_athens
"Metropolis Roof Garden", Ξεν. "Electra Metropolis Athens", Μητροπόλεως 15, Αθήνα, 21 4100 6290, FB: Electra Palace Athens, IG: @electrapalaceathens
zohos: 45€/ άτομο, τα πιάτα θα είναι sharing ανά δυο άτομα 
Metropolis Roof Garden: 85€ / άτομο 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.