Άγιος Βαλεντίνος στα "zohos" και "Electra Roof Garden"

Τα φτερά του έρωτα θα αγκαλιάσουν τα ζευγάρια που θα επισκεφτούν τα εστιατόρια του ομίλου “Electra Hotels” την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

METROPOLIS_ROOF_GARDEN

Στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο του "Electra Palace Athens”, στο "zohós", το γαστρονομικό καταφύγιο με τα τραπεζάκια που μοιράζονται σε ένα άκρως ευχάριστο περιβάλλον, θα απολαύσετε με το άλλο σας μισό, αποκλειστικά την Ημέρα των Ερωτευμένων, ειδικό μενού, με το ραφινάρισμα που αρμόζει σε μια ρομαντική έξοδο, με την επιμέλεια του Group Executive Chef Σάκη Βενέτη. 

Zohos

Zohos

Εδώ θα γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο, με ένα κοκτέιλ στα "χρώματα του έρωτα”, φτιαγμένο με gin, πουρέ raspberry, βανίλια, λάιμ και λικέρ βιολέτας ενώ το ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως τα στρείδια ποσέ με χαβιάρι και πράσινο μήλο, τα φρέσκα σπαράγγια με σάλτσα βουτύρου και ρόδι, και το black angus Βέροιας με σφολιάτα  με μανιτάρια και πατάτα. Η λευκή σοκολάτα Valrhona με χιώτικο μανταρίνι και τριαντάφυλλο θα γράψει το γλυκό φινάλε. 

Electra Metropolis Palace Athens

Στο ξενοδοχείο "Electra Metropolis", του ίδιου ομίλου, η ομάδα του εστιατορίου "Metropolis Roof Garden”, με την εντυπωσιακή καρτποσταλική θέα 360 μοιρών, το ντεκόρ που ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο και το κλασικό, και τις μοντέρνες γεύσεις, έχει επίσης ετοιμάσει, ειδικά για την ημέρα, ένα φροντισμένο μενού υψηλών προδιαγραφών, με την επιμέλεια του Executive Chef του ξενοδοχείου Χάρη Ζευγούλη. Θα σας καλωσορίσουν με amuse bouche, ενώ θα συνεχίσετε με σαλάτα παντζάρι σε πίκλα, μους από μαλακό τυράκι Τήνου και πούδρα από χαρούπι και εσπεριδοειδή, ένα ωραίο ριζότο καραβίδας με chorizo, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, σπαράγγια και ένα φίνο φιλέτο Black Angus, με πουρέ καρότου, πολύχρωμα καρότα, καραμελωμένο αντίβ, ketchup καρότου και σάλτσα από κόκκινα φρούτα. Η μους σοκολάτας Valrhona, με ναμελάκα βανίλιας Μαδαγασκάρης, σάλτσα και σορμπέ κόκκινων φρούτων με κρασί Porto θα ολοκληρώσει γλυκά μια βραδιά άκρως ρομαντική και γευστική. Σπεύστε λοιπόν να κάνετε κράτηση. 

"zohόs": Ξεν. Electra Palace Athens, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα, 21 0337 0035, IG: @zohos_athens
"Metropolis Roof Garden", Ξεν. "Electra Metropolis Athens", Μητροπόλεως 15, Αθήνα, 21 4100 6290, FB: Electra Palace Athens, IG: @electrapalaceathens
zohos: 45€/ άτομο, τα πιάτα θα είναι sharing ανά δυο άτομα 
Metropolis Roof Garden: 85€ / άτομο 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Τα Taco Bell πάνε και Πανόρμου

Από την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025, το νέο κατάστημα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 73 ξεκινά τη λειτουργία του, φέρνοντας την αναγνωρίσιμη αισθητική και το μενού του brand σε μία ακόμη γειτονιά της πόλης.

Sunday Brunch στο "ORA": Η πιο εκλεπτυσμένη Κυριακάτικη συνήθεια της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο "One&Only Aesthesis", εκεί όπου η θάλασσα γίνεται καμβάς πολυτέλειας, οι Κυριακές αποκτούν δικό τους ρυθμό.

"Focal": Ρεβεγιόν με φόντο την Ακρόπολη

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το κομψό rooftop εστιατόριο του ριζικά ανανεωμένου ξενοδοχείου "Electra Rhythm Athens", του ομίλου "Electra Hotels and Resorts", ανοίγει τις πόρτες του προσφέροντας ραφιναρισμένες γεύσεις με τη φινέτσα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών.

Στο Libertine Drinkery ζει ο μικρόκοσμος μιας γειτονιάς

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι που μας μαθαίνει τι σημαίνει all-day φιλοξενία.

"Meliá Athens": Ρεβεγιόν με γαστρονομία πολλών αστέρων

Σε "Sky Lounge Rooftop Bar" του "Meliá Athens", ο πολυβραβευμένο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υπογράφει δύο εορταστικά μενού που υμνούν τη χειμερινή εποχή με γήινες πινελιές, γευστική φινέτσα και τεχνική αρτιότητα.

"Humain": Εκεί όπου η θεατρικότητα συναντά το γιορτινό dégustation

Κατά τη διάρκεια των εορτών, το "Humain" παρουσιάζει ένα festive dégustation menu που σερβίρεται καθημερινά από τις 23/12 έως τις 3/1, μια χειμωνιάτικη αφήγηση σε πράξεις.