Την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου γιορτάστε τη με ένα Extended K.I.S.S. στο THE DOLLI

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, που ψηφίστηκε ως το καλύτερο στην Ελλάδα και ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο από τους αναγνώστες του αγγλικού Condé Nast Traveller, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες για ένα διήμερο αφιερωμένο στους αληθινά ερωτευμένους.

THE DOLLI

Συνδυάζοντας ιστορία, κοσμοπολίτικο αέρα, σύγχρονη αισθητική και εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και την Πλάκα, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο στην καρδιά της πρωτεύουσας δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες εμπειρίες και την Ημέρα των Ερωτευμένων. Αν ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο να γιορτάσετε τον έρωτά σας και να περάσετε ιδιαίτερες και πεντανόστιμες στιγμές με το έτερον σας ήμισι, το THE DOLLI έχει ετοιμάσει ένα πλήρες διήμερο εορτασμών που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Το μήνυμα "Extended K.I.S.S.!” θα είναι διάχυτο σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια ενώ η ειδυλλιακή θέα στην Ακρόπολη και την Πλάκα καθιστούν το "Dolli·s Rooftop Restaurant”, το ομορφότερο σημείο για την παραμονή και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, την παραμονή, στο πλαίσιο των "Dolli’s Thursdays”, στο εστιατόριο, τα ερωτευμένα ζευγάρια θα απολαύσουν μοναδικά cocktails, εκλεπτυσμένα ποτά και ειδικά επιμελημένα μενού, με ambient techno να παίζει στα ηχεία από special DJ Guest ενώ στις 14 Φεβρουαρίου, ο chef του ξενοδοχείου Σπύρος Βαρελάς και ο Executive Chef του Ομίλου Grecotel, Σάκης Τζανέτος, προτείνουν ένα ξεχωριστό menu με αριστοτεχνικά πιάτα και απρόσμενους συνδυασμούς. Θα σας καλωσορίσουν με εκλεκτά "canapés to love" όπως η καραβίδα με πράσινο μήλο και μοσχολέμονο, ψητή πατάτα με κρέμα και χαβιάρι και το foie gras με brioche, σύκο και λαβράκι με blinis και μπρικ.

THE DOLLI

Τη γευστική σκυτάλη παίρνουν πιάτα με αντίστοιχη φινέτσα όπως τα φρέσκα χτένια με σπαράγγια, κρέμα και lime, αχνιστή σούπα αγκινάρα και agnolotti αστακού και κρέμα bisque και το βοδινό φιλέτο foie gras με πατάτες noisette, τρούφα και μανιτάρια. Στο φινάλε, το επιδόρπιο "The Dolli’s Heart με κόκκινα φρούτα, σκούρα σοκολάτα, αμύγδαλα και παγωτό, θα κάψει καρδιές ενώ ο executive sommelier θα φροντίσει για τα κατάλληλα wine pairings και cocktails. Για να δώσετε λοιπόν στο ταίρι σας ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο γιορτάζοντας την αγάπη, φροντίστε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας.

THE DOLLI

Στο THE DOLLI, κάθε ώρα της ημέρας περιλαμβάνει εμπειρίες σχεδιασμένες να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε κάθε επίπεδο. Στο επιβλητικό "Salon", ανάμεσα στα συλλεκτικά έργα των Lalannes, του Pablo Picasso και τα κεραμικά του Jean Cocteau, θα συναντήσετε το "Dolli’s patisserie”, με τον signature buffet γλυκών και κερασμάτων, για να γλυκάνετε τον/την αγαπημένο/η σας ενώ στον χώρο του "Library”, θα σας κερδίσει η κοσμοπολίτικη πρόταση του "Afternoon Tea”, που συνοδεύεται από ντελικάτες γλυκές και αλμυρές γεύσεις, γύρω από σπάνια objets & art pieces, ιστορικά κειμήλια, αντικείμενα design κι ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Η αύρα ιδιωτικότητας του αισθαντικού "Le Bar Secret” με τα ανατρεπτικά cocktails, ξεχωριστά pairings κι επιμελημένα μενού για γεύμα ή δείπνο ολοκληρώνει την γκάμα των υψηλών προδιαγραφών προτάσεων του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου.

Μητροπόλεως 49, Αθήνα, 21 6004 7000, FB: The Dolli, IG: @thedolliacropolis, thedolli.com grecotel.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2025

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.

Τα Taco Bell έρχονται στην Αθήνα

Ελλάδα, είσαι έτοιμη για Crunchy Taco;

Δυο ενδιαφέρουσες αφίξεις στη Ζάκυνθο με υπογραφή Σταύρου Υφαντίδη

Ο βραβευμένος σεφ ετοιμάζει διπλό χτύπημα, αναβαθμίζοντας την κουζίνα του δημοφιλούς "Movida" και συστήνοντας στο νησί την έννοια του fine baking μέσα από τη boulangerie Venier, σε συνεργασία με τον έμπειρο chef pâtissier Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Στα θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos η γαστρονομία είναι ομαδική υπόθεση

Eν όψει του Sani Gourmet 2025, του γαστρονομικού φεστιβάλ που, από τις 11 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα δώσει στους επισκέπτες του Sani Resort την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν μερικούς από τους σημαντικότερους σεφ του κόσμου, μιλάμε με τους ανθρώπους πίσω από τις γεύσεις των πολυτελών Sani / Ikos Resorts και μαθαίνουμε περισσότερα για τη μοναδική στη χώρα καινοτομία της Γαστρονομικής Επιτροπής του Ομίλου.