"Humain by Jul's": Γαστρονομική εμπειρία που χορταίνει την καρδιά και την ψυχή

Humain by Jul's

Mε το ανθρώπινο στοιχείο να αποτελεί το βασικό συστατικό του, όπως ακριβώς υπονοεί και το όνομά του, το "Humain by Jul’s" δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της Αθήνας. Έχοντας πρώτα μυήσει την Ίμπιζα στη μοντέρνα κουζίνα με ελληνικό άρωμα, εκλεκτά υλικά, γαστρονομική φινέτσα και εξελιγμένες τεχνικές, το "Humain" προσφέρει μια ολιστική εμπειρία που μιλά σε όλες τις αισθήσεις.

Humain by Jul's

Μπαίνοντας στη θεατρική "σπηλιά" που έχουν σκηνογραφήσει οι Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, τίποτε δεν σε προδιαθέτει γι’ αυτό που θα συναντήσεις. Σε αυτό το άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεση των γιορτών, και όπου τα πάντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το χώρο αποτελώντας μέρος της αφήγησης, η ευρηματική μοντέρνα κουζίνα με σαφείς ελληνικές αναφορές που υπογράφει ο σεφ Χρήστος Φώτος, ένας από τους δημιουργούς των εστιατορίων "Jul’s", προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις. Για την περίοδο των γιορτών έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστά festive menus με δυνατότητα wine ή cocktail pairing.

Humain by Jul's

Αρχιμήδους και Άγρας 43, Μετς, 2107010040, humainrestaurant.com, Fb: HumainAthens, Ig: @humainrestaurant

Περισσότερες πληροφορίες

Humain by Jul's

Αρχιμήδους & Άγρας 43, Μετς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

16/12/2025

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.