"Humain by Jul's": Γαστρονομική εμπειρία που χορταίνει την καρδιά και την ψυχή

Humain by Jul's

Mε το ανθρώπινο στοιχείο να αποτελεί το βασικό συστατικό του, όπως ακριβώς υπονοεί και το όνομά του, το "Humain by Jul’s" δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της Αθήνας. Έχοντας πρώτα μυήσει την Ίμπιζα στη μοντέρνα κουζίνα με ελληνικό άρωμα, εκλεκτά υλικά, γαστρονομική φινέτσα και εξελιγμένες τεχνικές, το "Humain" προσφέρει μια ολιστική εμπειρία που μιλά σε όλες τις αισθήσεις.

Humain by Jul's

Μπαίνοντας στη θεατρική "σπηλιά" που έχουν σκηνογραφήσει οι Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, τίποτε δεν σε προδιαθέτει γι’ αυτό που θα συναντήσεις. Σε αυτό το άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεση των γιορτών, και όπου τα πάντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το χώρο αποτελώντας μέρος της αφήγησης, η ευρηματική μοντέρνα κουζίνα με σαφείς ελληνικές αναφορές που υπογράφει ο σεφ Χρήστος Φώτος, ένας από τους δημιουργούς των εστιατορίων "Jul’s", προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις. Για την περίοδο των γιορτών έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστά festive menus με δυνατότητα wine ή cocktail pairing.

Humain by Jul's

Αρχιμήδους και Άγρας 43, Μετς, 2107010040, humainrestaurant.com, Fb: HumainAthens, Ig: @humainrestaurant

Περισσότερες πληροφορίες

Humain by Jul's

Αρχιμήδους & Άγρας 43, Μετς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
15/09/2025

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.