Λαμπερές γιορτές στο "Bungalow 7" στα Αστέρια Γλυφάδας

Πιστό στην πορεία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το «Bangalow 7” φέρνει τη μαγεία των ημερών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Bungalow 7

Σε έναν χώρο με που συνδυάζει την αίγλη και την κομψότητα του προηγούμενου αιώνα με τα urban living στοιχεία του σήμερα, στο φρέσκο και σικ spot των νοτίων προαστίων, τα εορταστικά μενού που ετοιμάζει η δημιουργική ομάδα της κουζίνας τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, υπό τους ήχους live performances και DJ sets, είναι εμπειρία. 

Bangalow 7

Από το μενού της παραμονής των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να λείπει το σήμα κατατεθέν της ημέρας, που δεν είναι άλλο από σούπα βελουτέ κάστανο, με την προσθήκη καραβίδας, σε ένα συνδυασμό που προλογίζει ιδανικά τις κυρίως προτάσεις όπως το ταρτάρ μοσχάρι, το ραβιόλι παντζάρι με αστακό και yuzu αυγολέμονο ή την πάπια με πουρέ topinambur και σάλτσα Perigueux. Ο γλυκός επίλογος γράφεται με προφιτερόλ με επικάλυψη gianduja, γιατί Χριστούγεννα και σοκολάτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. 

Bangalow 7

Σε ό,τι αφορά το μενού της παραμονής Πρωτοχρονιάς, περιλαμβάνει και αυτό τη βελουτέ του, αλλά αυτή τη φορά από φρέσκα άγρια μανιτάρια, συνδυασμένη με τραγανό προζυμένιο ψωμί με βούτυρο τρούφας. Στη συνέχεια, το ταρτάρ καραβίδας ακολουθείται από νιόκι βουτύρου με σάλτσα νούμπουλο και τρούφα αλλά και φιλέτο μοσχάρι από τη Νάξο με supreme sauce και πατάτα dauphinois. Η σοκολάτα δεν θα μπορούσε να είναι απούσα και από εδώ, αφού για το γλυκό κλείσιμο ο pastry chef Φώτης Ρόης ετοιμάζει το Noir Eclat με namelaka σκούρας σοκολάτας, με ζελέ φραμπουάζ και ένα σοκολατένιο crumble στην κορυφή. 

Bangalow 7

Το γιορτινό γευστικό ταξίδι συνεχίζεται αφού το Bungalow 7 θα σερβίρει το a la carte brunch του και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, από τις 11 π.μ, προσθέτοντας ορισμένες επιπλέον προτάσεις, ειδικά φτιαγμένες για την συγκεκριμένη περίοδο. Η εορταστική εμπειρίαολοκληρώνεται στο επιβλητικό μπαρ, όπου θα απολαύσετε την προσεγμένη λίστα κοκτέιλ και ποτών με θέα στον Σαρωνικό.

Απαραίτητη η κράτηση για την παραμονή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των brunch των συγκεκριμένων ημερών | Πληροφορίες - κρατήσεις: 2111907001 | Online κρατήσεις: bungalow7.gr 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
15/09/2025

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.