
Το ξενοδοχείο στην συμπρωτεύουσα, το οποίο επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια χάρη στην προνομιακή τοποθεσία του και την ευρεία γκάμα των παροχών υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει, αγαπά την καλή γαστρονομία και την έχει καθιερώσει ως αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας που αγκαλιάζει τους επισκέπτες του.
Παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων συνοδευόμενων από τα γαστρονομικά μενού του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου που φροντίζει οι γιορτές μας να έχουν την πρέπουσα γαστρονομική χροιά. Για του λόγου το αληθές, από τις 8 μ.μ, στο εστιατόριο "Salonika", ξεκινούν οι γευστικές αφίξεις του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με ένα φινετσάτο a la carte μενού, ενώ ο Θανάσης Πασχαλιάς στο πιάνο συνοδευόμενος από τη φωνή του Γιώργου Πρανδέκου αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση. Την ίδια μέρα, στο Christmas Ballroom, από τις 9 μ.μ, θα απολαύσετε το εορταστικό πνεύμα σε όλο του το μεγαλείο με τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ του "Makedonia Palace” σε έναν γευστικό χορό εποχιακών γεύσεων με παραδοσιακά αγαπημένα εδέσματα σε απαρτία και τραγούδια από την Εύη Σιαμαντά.

Το εξίσου λαμπερό ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ξεκινά στους ίδιους ρυθμούς με τους ίδιους συντελεστές από τις 8 μ.μ, στο "Salonika" με a la carte μενού ενώ από τις 9 μ.μ, στο "New Year’s Ballroom” σάς περιμένει ο πλούσιος πρωτοχρονιάτικος μπουφές, ζωντανή μουσική με τη Ζωή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα της και σκηνή στημένη για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με πολύ χορό!


Ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, από τη 1 μ.μ έως τις 4.30 μ.μ. στο "Salonika" σας περιμένει μια ποικιλία από καλοφτιαγμένα εδέσματα που θα παρελάσουν σε έναν πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ αλλά και ένα επίσης φροντισμένο a la carte μενού με όλα τα καλά. Για να πάρετε όμως μια γεύση, στα μενού θα βρείτε πιάτα όπως φρέσκος αστακός Thermidor, γεμιστή γαλοπούλα της Αμερικανής Γεωργικής Σχολής με κάστανα, γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών με μπέικον, ελάφι με φουά γκρα, αχλάδι και σοκολάτα, μπούτι από μοσχαράκι γάλακτος, σάλτσες σορόν και μπεαρνέζ, ζαρκάδι με βατόμουρα και πράσινο πιπέρι και ψητό μπούτι από γουρουνάκι με γκρέιβι μανιταριών και λάχανο sauerkraut.
Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, 231 089 7197, makedoniapalace.com, 24/12 Μενού μπουφέ: 150 €/ άτομο, 25/12 Μενού μπουφέ: 135 €/ άτομο | 31/12 Μενού μπουφέ: 210 €/ άτομο, 1/1 Μενού μπουφέ: 135 €/άτομο