Γαστρονομικό ρεβεγιόν στο "Makedonia Palace"

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της νύμφης του Θερμαϊκού μας προσκαλεί να ζήσουμε τον γιορτινό παλμό της Θεσσαλονίκης σε μια σειρά από λαμπερές εκδηλώσεις συνοδεία γαστρονομικών εκπλήξεων.

SALONIKA

Το ξενοδοχείο στην συμπρωτεύουσα, το οποίο επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια χάρη στην προνομιακή τοποθεσία του και την ευρεία γκάμα των παροχών υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει, αγαπά την καλή γαστρονομία και την έχει καθιερώσει ως αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας που αγκαλιάζει τους επισκέπτες του. 

Παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων συνοδευόμενων από τα γαστρονομικά μενού του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου που φροντίζει οι γιορτές μας να έχουν την πρέπουσα γαστρονομική χροιά. Για του λόγου το αληθές, από τις 8 μ.μ, στο εστιατόριο "Salonika", ξεκινούν οι γευστικές αφίξεις του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με ένα φινετσάτο a la carte μενού, ενώ ο Θανάσης Πασχαλιάς στο πιάνο συνοδευόμενος από τη φωνή του Γιώργου Πρανδέκου αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση. Την ίδια μέρα, στο Christmas Ballroom, από τις 9 μ.μ, θα απολαύσετε το εορταστικό πνεύμα σε όλο του το μεγαλείο με τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ του "Makedonia Palace” σε έναν γευστικό χορό εποχιακών γεύσεων με παραδοσιακά αγαπημένα εδέσματα σε απαρτία και τραγούδια από την Εύη Σιαμαντά. 

Makedonia Palace

Το εξίσου λαμπερό ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ξεκινά στους ίδιους ρυθμούς με τους ίδιους συντελεστές από τις 8 μ.μ, στο "Salonika" με a la carte μενού ενώ από τις 9 μ.μ, στο "New Year’s Ballroom” σάς περιμένει ο πλούσιος πρωτοχρονιάτικος μπουφές, ζωντανή μουσική με τη Ζωή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα της και σκηνή στημένη για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με πολύ χορό!

Christmas Makedonia Palace

SALONIKA RESTAURANT

Ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, από τη 1 μ.μ έως τις 4.30 μ.μ. στο "Salonika" σας περιμένει μια ποικιλία από καλοφτιαγμένα εδέσματα που θα παρελάσουν σε έναν πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ αλλά και ένα επίσης φροντισμένο a la carte μενού με όλα τα καλά. Για να πάρετε όμως μια γεύση, στα μενού θα βρείτε πιάτα όπως φρέσκος αστακός Thermidor, γεμιστή γαλοπούλα της Αμερικανής Γεωργικής Σχολής με κάστανα, γλυκοπατάτες και λαχανάκια Βρυξελλών με μπέικον, ελάφι με φουά γκρα, αχλάδι και σοκολάτα, μπούτι από μοσχαράκι γάλακτος, σάλτσες σορόν και μπεαρνέζ, ζαρκάδι με βατόμουρα και πράσινο πιπέρι και ψητό μπούτι από γουρουνάκι με γκρέιβι μανιταριών και λάχανο sauerkraut. 

Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, 231 089 7197, makedoniapalace.com,  24/12 Μενού μπουφέ: 150 €/ άτομο, 25/12 Μενού μπουφέ: 135 €/ άτομο | 31/12 Μενού μπουφέ: 210 €/ άτομο, 1/1 Μενού μπουφέ: 135 €/άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.