S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Rooster"

Το ολοήμερο στέκι που δένει αρμονικά multi-cultural και μοντέρνα ελληνική κουζίνα με φόντο τα χρώματα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος, μάς περιμένει στο νησί του Ιπποκράτη για τις θερινές μας συναντήσεις.

Rooster

Σε κομβικό σημείο της Κω, ακριβώς πάνω στην πλατεία Τιγκακίου και δίπλα στο κύμα, η μαγευτική θέα του "Rooster" και τα ζωντανά θερινά vibes το καθιστούν ως το απόλυτο hot spot του νησιού. Στo μαγαζί που το 2015 έκανε την παρθενική του εμφάνιση ως μια μικρή μπυραρία κερδίζοντας ντόπιους και επισκέπτες και με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο και άνετο all day Cafe-Beach-Bar-Restaurant, η μέρα ξεκινά από το πρωί, με καφέ, σνακ στη παραλία και ειδικό μενού για τα παιδιά (διαθέτει και παιδική χαρά) και συνεχίζεται έως αργά το βράδυ με ποικιλία πιάτων από τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Γιαλίζη και κοκτέιλ. Στην κουζίνα, υλικά του τόπου φορμάρουν μια υψηλής ποιότητας μοντέρνα εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, ενώ από το μενού που πλαισιώνεται από διεθνείς νότες, δεν λείπει και το πολύ δημοφιλές σούσι. Η εκτενής λίστα εκλεκτών κρασιών, από μια προσεγμένη κάβα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση, ολοκληρώνει τη βεντάλια των εμπειριών, με την υψηλή εποπτεία του ιδιοκτήτη Μιχάλη Κατρά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
04/12/2025

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.

Καλησπέρα σας, έχετε κάνει "κάποια" κράτηση;

Συνήθως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία με το service σε ένα "κάποιο" εστιατόριο της πόλης μας. Μετά ακολουθούν διάφορα. Και καλά, και – δυστυχώς – στραβά…