S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Rooster"

Το ολοήμερο στέκι που δένει αρμονικά multi-cultural και μοντέρνα ελληνική κουζίνα με φόντο τα χρώματα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος, μάς περιμένει στο νησί του Ιπποκράτη για τις θερινές μας συναντήσεις.

Rooster

Σε κομβικό σημείο της Κω, ακριβώς πάνω στην πλατεία Τιγκακίου και δίπλα στο κύμα, η μαγευτική θέα του "Rooster" και τα ζωντανά θερινά vibes το καθιστούν ως το απόλυτο hot spot του νησιού. Στo μαγαζί που το 2015 έκανε την παρθενική του εμφάνιση ως μια μικρή μπυραρία κερδίζοντας ντόπιους και επισκέπτες και με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο και άνετο all day Cafe-Beach-Bar-Restaurant, η μέρα ξεκινά από το πρωί, με καφέ, σνακ στη παραλία και ειδικό μενού για τα παιδιά (διαθέτει και παιδική χαρά) και συνεχίζεται έως αργά το βράδυ με ποικιλία πιάτων από τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Γιαλίζη και κοκτέιλ. Στην κουζίνα, υλικά του τόπου φορμάρουν μια υψηλής ποιότητας μοντέρνα εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, ενώ από το μενού που πλαισιώνεται από διεθνείς νότες, δεν λείπει και το πολύ δημοφιλές σούσι. Η εκτενής λίστα εκλεκτών κρασιών, από μια προσεγμένη κάβα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση, ολοκληρώνει τη βεντάλια των εμπειριών, με την υψηλή εποπτεία του ιδιοκτήτη Μιχάλη Κατρά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.