S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Fishalida’s Garden"

Η φρεσκάδα της θάλασσας αναδεικνύεται ανεπιτήδευτα σε μια πανέμορφη αυλή του κορφιάτικου κέντρου.

FISHALIDA'S GARDEN

Ένα από τα καλά κρυμμένα γευστικά μυστικά του νησιού των Φαιάκων, το "Fysalida’s Garden", αγαπά τη θάλασσα και υποδέχεται ανοιχτόκαρδα ντόπιους και ταξιδιώτες με ιωδιούχες σπεσιαλιτέ που αρμενίζουν στα τραπέζια των γεμάτων με πράσινο και λουλούδια των εξωτερικών κήπων του. Δυανύοντας μόλις δύο χρόνια λειτουργίας, το κομψό εστιατόριο είναι η νεότερη δημιουργία των ιδιοκτητών του ιχθυοπωλείου "The boutique" και του "Fishalida",  που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και λειτουργεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.  

FISHALIDA GARDEN

FISHALIDA GARDEN

Η συνέπεια στην κουζίνα που συνδυάζει τη μοντέρνα μαγειρική με τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας είναι λόγος επιστροφής.

FISHALIDA'S GARDEN

FISHALIDA GARDEN

Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν πιάτα όπως το σωστά χυλωμένο ριζότο με καραβίδα φτιαγμένο με ζωμό θαλασσινών, το καπνιστό χέλι με σαλάτα φακές και νούμπουλο Κέρκυρας, το τρυφερό φιλέτο λαυράκι με σπαστή πατάτα και μπουγιαμπέσα και ο τόνος ταρτάρ με αρώματα ελληνικής σαλάτας, μερικά από τα πιάτα ενός μενού φουλ της θάλασσας. 

Βραΐλα Αρμένη 4, Κέρκυρα, 26610 26878, FB: Fishalida’s Garden, IG: fishalidas_garden, fishalidacorfu.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.