S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Fishalida’s Garden"

Η φρεσκάδα της θάλασσας αναδεικνύεται ανεπιτήδευτα σε μια πανέμορφη αυλή του κορφιάτικου κέντρου.

FISHALIDA'S GARDEN

Ένα από τα καλά κρυμμένα γευστικά μυστικά του νησιού των Φαιάκων, το "Fysalida’s Garden", αγαπά τη θάλασσα και υποδέχεται ανοιχτόκαρδα ντόπιους και ταξιδιώτες με ιωδιούχες σπεσιαλιτέ που αρμενίζουν στα τραπέζια των γεμάτων με πράσινο και λουλούδια των εξωτερικών κήπων του. Δυανύοντας μόλις δύο χρόνια λειτουργίας, το κομψό εστιατόριο είναι η νεότερη δημιουργία των ιδιοκτητών του ιχθυοπωλείου "The boutique" και του "Fishalida",  που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και λειτουργεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.  

FISHALIDA GARDEN

FISHALIDA GARDEN

Η συνέπεια στην κουζίνα που συνδυάζει τη μοντέρνα μαγειρική με τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας είναι λόγος επιστροφής.

FISHALIDA'S GARDEN

FISHALIDA GARDEN

Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν πιάτα όπως το σωστά χυλωμένο ριζότο με καραβίδα φτιαγμένο με ζωμό θαλασσινών, το καπνιστό χέλι με σαλάτα φακές και νούμπουλο Κέρκυρας, το τρυφερό φιλέτο λαυράκι με σπαστή πατάτα και μπουγιαμπέσα και ο τόνος ταρτάρ με αρώματα ελληνικής σαλάτας, μερικά από τα πιάτα ενός μενού φουλ της θάλασσας. 

Βραΐλα Αρμένη 4, Κέρκυρα, 26610 26878, FB: Fishalida’s Garden, IG: fishalidas_garden, fishalidacorfu.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.