Prime κοπές premium meat επιλογών με θέα όλη την Αθήνα

Prime κοπές premium meat

Μία εμπειρία υψηλής κλάσης κρεατοφαγίας πρόκειται να ζήσει κάθε επισκέπτης του νέου εστιατορίου Monte Vista στο Regency Casino Mont Parnes, από την Πέμπτη 23 Μαΐου και κάθε Πέμπτη, στα πλαίσια του Prime Cut Event. Καταξιωμένοι chefs θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα απογειώσουν τη γαστρονομική εμπειρία για κάθε λάτρη – και όχι μόνο – των prime κοπών του κρέατος.

Monte Vista

To πολυτελές εστιατόριο της Πάρνηθας με την απαράμιλλη θέα σε όλη την Αθήνα, ‘ανοίγει’ τώρα τον δρόμο και στο prime meat dining, προσφέροντας στο ευρύ κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού, με υψηλής ποιότητας επιλογές στο κρέας και μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές. Μυστικά του κρέατος που μέχρι πρότινος γνώριζαν μόνο οι ειδικοί, τώρα αποκαλύπτονται και γίνονται κτήμα όλων όσοι αναζητούν το επόμενο επίπεδο στις κοπές, στο ψήσιμο και φυσικά στη γευστική αρτιότητα του κρέατος.

Κάντε κράτηση θέσης στο Prime Cut Event του Monte Vista, καλώντας στο 2102421002 και μία έκπληξη περιμένει τις 100 πρώτες κρατήσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.

"Grand Resort Lagonissi": Ένα εκλεκτό δείπνο σε συνεργασία με το Mullineux Winery για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού και της υψηλής γαστρονομίας, με τη συμμετοχή του Chris και της Andrea Mullineux.