Prime κοπές premium meat επιλογών με θέα όλη την Αθήνα

Prime κοπές premium meat

Μία εμπειρία υψηλής κλάσης κρεατοφαγίας πρόκειται να ζήσει κάθε επισκέπτης του νέου εστιατορίου Monte Vista στο Regency Casino Mont Parnes, από την Πέμπτη 23 Μαΐου και κάθε Πέμπτη, στα πλαίσια του Prime Cut Event. Καταξιωμένοι chefs θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα απογειώσουν τη γαστρονομική εμπειρία για κάθε λάτρη – και όχι μόνο – των prime κοπών του κρέατος.

Monte Vista

To πολυτελές εστιατόριο της Πάρνηθας με την απαράμιλλη θέα σε όλη την Αθήνα, ‘ανοίγει’ τώρα τον δρόμο και στο prime meat dining, προσφέροντας στο ευρύ κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού, με υψηλής ποιότητας επιλογές στο κρέας και μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές. Μυστικά του κρέατος που μέχρι πρότινος γνώριζαν μόνο οι ειδικοί, τώρα αποκαλύπτονται και γίνονται κτήμα όλων όσοι αναζητούν το επόμενο επίπεδο στις κοπές, στο ψήσιμο και φυσικά στη γευστική αρτιότητα του κρέατος.

Κάντε κράτηση θέσης στο Prime Cut Event του Monte Vista, καλώντας στο 2102421002 και μία έκπληξη περιμένει τις 100 πρώτες κρατήσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Cabbanes': Το σχεδόν speakeasy fine dining της Μυκόνου

Στα ορεινά της Ελιάς και το εστιατόριο του 'Myconian Villa Collection', ο νεαρός σεφ Φίλιππος Σταμπουλής έχει κάτι να πει.

"Koan": Το απροσπέραστο new entry στην έναστρη σκηνή της Κοπεγχάγης

Μινιμαλιστικό, στιλάτο, αιθέριο, με κορεάτικη αύρα σε δανέζικο γευστικό υπόστρωμα. Ο σεφ Kristian Baumann δημιούργησε ένα sui generis εστιατόριο που το λατρεύουν η Κοπεγχάγη και οι γκουρμέ του πλανήτη

Το "Cisore" φέρνει θαλασσινή φινέτσα στη Λευκάδα

Το εστιατόριο του νεαρού σεφ Τάσου Γεωργάκη μπαίνει στη λίστα των καλοκαιρινών μας φαβορί, στρώνοντας τα τραπέζια του στα βοτσαλάκια της Λυγιάς κι απλώνοντας επάνω τους μια κομψή θαλασσινή πρόταση που συνδυάζει τεχνική αρτιότητα και φινετσάτη γεύση, με βαθιά αγάπη και γνώση για τη θάλασσα και τα καλούδια της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Rooster"

Το ολοήμερο στέκι που δένει αρμονικά multi-cultural και μοντέρνα ελληνική κουζίνα με φόντο τα χρώματα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος, μάς περιμένει στο νησί του Ιπποκράτη για τις θερινές μας συναντήσεις.

Επόμενος γαστρονομικός προορισμός: Αντίπαρος

Τρεις άκρως ορεκτικές εξελίξεις κάνουν φέτος το στίγμα της Αντιπάρου να αναβοσβήνει στο γαστρονομικό μας ραντάρ πιο δυνατά από ποτέ, ανοίγοντάς μας όρεξη για έναν καλοφαγικό προορισμό στα σπάργανα.

Η άλλη ανάγνωση της λίστας των The World’s 50 Best Restaurants

Κι αν η φάση έχει αρχίσει να γίνεται προβλέψιμη;