Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Alpino Cucina Italiana Πάρος

Το "Alpino Cucina Italiana" μας δίνει ραντεβού φέτος το καλοκαίρι στη Νάουσα της Πάρου. Μετά από 54 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Παλαιό Φάληρο και το Χαλάνδρι, το ιταλικό εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του σε έναν εντπωσιακό χώρο, σε διαφορετικά επίπεδα, δίπλα στο κύμα, εκεί όπου βρίσκαμε το εστιατόριο "Deck".

Alpino Cucina Italiana Πάρος

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" στη Νάουσα της Πάρου υπόσχεται να μάς χαρίσει γευστικές εμπειρίες, παραμένοντας πιστό στην παράδοση και τη φιλοσοφία του. Με artigianale τεχνικές και έμφαση στις πρώτες ύλες, το εστιατόριο φέρνει τη νοστιμιά που το έκανε διάσημο στην Αθήνα, με τη ναυαρχίδα του, την πίτσα ρωμαϊκού στυλ, να κλέβει την παράσταση με τη signature λεπτή και τραγανή ζύμη της.

Alpino Cucina Italiana Πάρος

Ο πετρόχτιστος χώρος με τις μεγάλες βεράντες σε διαφορετικά επίπεδα, δίπλα στο κύμα, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Από το πρωί με απολαυστικό brunch στην παραλία, έως αργά το βράδυ με φαγητό και δροσιστικά cocktails, το "Alpino Cucina Italiana" μάς υποδέχεται για να απολαύσετε την ιταλική φιλοξενία και κουζίνα του.

Alpino Cucina Italiana Πάρος

Επαρ.Οδ. Παροικιάς-Νάουσας, 6931 491 330, al-pino.gr, IG: @alpino_cucina_italiana

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

SeaRocks

Ύστερα από την περσινή, αναγνωριστική σεζόν επί παριανού εδάφους, ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Παρίκος ανεβάζει επίπεδο το πολύ όμορφο παραλιακό ρεστοράν "SeaRocks", στο οποίο εμπλέκεται και επιχειρηματικά.

Parōn

Το ξενοδοχείο "Parilio" υποδέχτηκε φέτος ως επικεφαλής της κουζίνας του τον πολύ ταλαντούχο σεφ Θάνο Φέσκο.

Matsuhisa Paros

Το δικό της "Matsuhisa" διαθέτει πλέον η Πάρος, το οποίο συντονίζει για πρώτη φορά το νησί στο ρυθμό των διεθνών εστιατορικών brands και βεβαίως των χαρακτηριστικών ιαπωνικών σπεσιαλιτέ του Nobuyuki Matsuhisa.